2777
2789

منم همسرم ۱۵ روز در ماه شیفت هست. میفهمم چی میگی، چه شبهایی که بچه ام مریض بود و تا صبح تنهایی بالای سرش نشستم و ۵ صبح پاشدم رفتم داروخانه براش دارو گرفتم یا روزی که خودم مریض شدم و همراه پسر ۶ ساله ام رفتم دکتر و گوشی دادم دستش تا سرمم تموم شه، یادم نمیره فشارم روی ۸ بود و دنیا جلوی چشام تیره و تار تا برسم به درمونگاه و پسرم دستامو گرفته بود تا نیفتم زمین، چه میشه کرد زندگی همینه ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از وقتی دخترم دنیا اومد شب کار شد الان۶ساله ولی خب صبح میادش نه اینکه کلا نباشه یه هفته

اینطور سخته واقعا مخصوصا که بچه دلتنگی میکنه ولی چاره چیه 

خداروشکر کن یه بچه کنارت هست تنهای تنها نیستی من اگه تنها بودم وهم وخیال برم می‌داشت تا یکسال اول که از ترس اصلا بند نمیشدم یا مادریا مادرشوهر هرشب باید یکیشون رو میکشوندم خونمون بعد دیگه دیدم نمیشه اینطور اونام گناه دارن الکی گفتم نمیترسم وعادت کردم ولی ساعت ۱۱ که رد میشد هر صدایی که می‌شنیدم هزارتا فکر وخیال به سرم‌میزد همش گوشی تلفن دستم بود چند بارم بابا یاداداشمو نصف شب کشوندم خونمون اونام با سرعت زیاد یه نیم ساعتی با ماشین فاصله دارن بعد دیگه به صدا هم بی توجه شدم چراغا وتلوزیون هم قبلا روشن میذاشتم الان دیگه خاموشه ولی مرتب آیت الکرسی میخونم شما اگه خونه آپارتمانی هستید خداروشکر کنید بابت این موضوع 

ببخشید گند زدم به شب همتون فقط دعا کنید بابام بمیره بعدش شوهرم بعدم مادرش یعنی اون روز من تو بهشتم

ان شاءالله دل خودت و بچه‌ت به آرامش برسه. شما باز بزرگی و شرایطو میفهمی ولی بچه واقعا درک درست و کاملی نداره و بیشتر اذیت میشه  ان‌شاءالله هرچه زودتر مشکلتون حل بشه و خودتو و بچه‌ت همیشه در کنار هم شاد و موفق باشین 

مطمئن باش یه روزی پدر و شوهر و مادرشوهرت تقاص پس میدن. چون بچه پاک و بی گناهه و برای شکستن دلش، جواب سختی باید بدن 

مادرشوهر دخترعموم خیلی اذیتشون میکرد آخرش مریض شد و دکترا جوابش کردن و اومد از دخترعموم حلالیت گرفت و اعتراف کرد که هر کاری تونسته کرده بود تا پسرش طلاق بگیره مثلا طلسم و دعا گرفته بود و میگفت پشیمونه. آخرشم مرد.  شوهر دخترعمومم بعد از یه مدت خودکشی کرد. برای دخترعموم هم خوشحالم چون از دستشون راحت شد و هم ناراحتم چون چند سال از عمرشو بیهوده کنار اینا گذروند