2777
2789
عنوان

هی من میگم یه چیزی مشکوکه شما بگید من لوسم بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 153 پست
عیب نیست ولی طبیعیه انقد داغ کرد وقتی گفتم میخوام بیام محل کارت؟میتونست ریلکس بگه عزیزم میخوای بیای ...

نمیدونم محل کار خیلی جایی نیست که بشه قرار گذاشت و دیدار کرد مردا هم مثل ما جزئی فکر نمیکنن 

به هر حال من چیز مشکوکی ندیدم شما خود دانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه جواب منو نمیده کم اهمیته ؟اینکه معلوم نیست تو اون کارگاه چخبره مهم نیست؟ چرا باید شب تو کارگاه ...

شاید مشروب خورده خوابش برده 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
دلم میخواد سرزده برم یه جوری که ندونه که اگه گندی هم زده نتونه یه ماستمالی جور کنه

ادرس کارگاه رو بگیر 

فردا بگو کلر برام پیش اومد

بعد ی روز سرزده برو

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اونجا چندتا کارگاه هست نظرم اینه که ازش بگیرم آدرسو بعد بگم نه دوره نمیام بعد یکی دو هفته دیگه سرزده ...

چند تا کار گاه هست اما نامزد شما یه کار گاه داره دیگه .اسمشو بگین نمیشه پیداش کرد ..میخوای اول برو پرس و جو کن شاید پیدا کردی اگه نه از خودش بپرس ‌ولی حس میکنم آدرسو ازش بگیری دیگه حواسش جمع بشه وچیزی که میخدای نشه 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
نمیدونم محل کار خیلی جایی نیست که بشه قرار گذاشت و دیدار کرد مردا هم مثل ما جزئی فکر نمیکنن به هر حا ...

خیلی وقتا پشت تلفن صدای حرف زدن چندتا خانم تو محل کارش شنیدم 

محل کارش محیط مردونه نیست که بگم برم خیلی بد میشه 

کاربری دست 
نامزدیم صیغه محرمیت بابام یکم دلش صاف نیست چون قبلا دوست بودیم واسه همین هنوز عقد نکردیم تا حالا نرف ...

میتونی ادرس محل کارش رو از خانوم همکارش بگیری بگو میخوام سوپرایزش کنم مثلا سالگرد دوستیمونه 

یا از خانوادش بگیر بگو میخوام سوپرایزش کنم 

ولی اینم در نظر بگیر شاید سرزده بری خیلی شاکی شه ازت ! در کل اقایون دوس ندارن خانوماشون تو محیط کارشون برن و مردای دیگه ببینن زنشونو !! 

چون بعدا هم شوخی میکنن و دست میندازن 

هم تو بعضی جو های کاری حرکت ضایعه ای حساب میشه ک فلانی نامزدشو اورده !!

اما هفته ای یبار کمه واسه دیدن همدیگه دورید از هم مگه ؟؟ 

نامزد هم هستید چه نیازیه دروغ بگی ب خانوادت ک بری پیشش ؟ 

قرار بزارید بیاد دنبالت جلو در برید بیرون

اینجوری واسه خودت بهتره و ارزش بیشتری بهت میده تا اینکه بهش بگی ب خانوادم گفتم کلاس دارم الکی 

نکن اینجوری انقدر اصرار نکن زده میشه 

اگه انقدر نگرانی یواشکی برو کارگاه بدون اینکه ببینتت، فردا نه یه روز دیگه چون اگه ماجرایی هم باشه بخاطر اینکه حرف زدید احتیاط میکنه. ولی به نظرم حساس شدی جیزی نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
میتونی ادرس محل کارش رو از خانوم همکارش بگیری بگو میخوام سوپرایزش کنم مثلا سالگرد دوستیمونه یا از خا ...

بابام هنوز نبخشیده که باهم دوست بودیم 

هفته ای یبار اجازه میده همو ببینیم اونم میگه قبل از عصر برگردم خونه 

کاربری دست 
همین کارو باید بکنم

ایشالله که چیزی نیست .من خودم یوقتایی یهویی حساس میشم و فکرم درگیر یه چیزی میشه بعد که موضوع رو میفهمم میبینم چقد فکرم رفته و اشتباه کردم 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
اینکه جواب منو نمیده کم اهمیته ؟اینکه معلوم نیست تو اون کارگاه چخبره مهم نیست؟ چرا باید شب تو کارگاه ...

حقیقتش بنده خدا حق داره . اوردن خانواده داخل محیط کار فشار عجیب و ناجوری رو آدم میزاره😐😂

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

2810