2777
2789
عنوان

هی من میگم یه چیزی مشکوکه شما بگید من لوسم بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 153 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنم که یکم بد دله و غیرتیه واسه اینکه زمانی ک شلوغ باشه حرف نمیزنهولی بازم رفتارهای امشب مشکو ...

من کلا همیشه میگم آدم وقتی رو یه چیزی کلید باشه یعنی خودشم همونجوریه 

این همیشه عادت داشت گوشیمو چک میکرد کلاس برمی‌داشتم استاد مرد بود قشقرق میکرد منم به دستام هر از گاهی میگفتم نکنه خبریه انقد به من مشکوکه 

کاربری دست 
حق داری😅😅 چرا برو تا خیالت راحت بشهآدرس کارگاهشو بگیر یه چیزی بگیر برو

دلم میخواد سرزده برم 

یه جوری که ندونه که اگه گندی هم زده نتونه یه ماستمالی جور کنه 

کاربری دست 

اول صادقانه بگو دوستید ؟ یا نامزد ؟ نامزد منظورت عقده ؟ یا همون دوستی که خانواده در جریانه !! 

بنظرم یکم زیاد حساس شدی از طرفی تاحالا نرفتی محل کارش ؟ اگه قبلا رفتی الان دوس نداره بری شاید دنبال اینه حرف در نیاد تو محل کار ولی اگه از اول نمیزاره بری شاید نمیخواد کسی متوجه بودنت بشه 

اما اینا همش حرفه اگ کاسه ای زیر نیم کاسش باشه به هر حال لو میره نگران نباش

دختر صاحبکارش از کارگاه چند روز پیش زده بیرون اون روز یه چیزی دیدم انگار نوشته بود برام یکم پول بزن ...

پس فکرت بهم ریخته

چرا پیام دادی 🤕

نمیگفتی یدفعه میرفتی میگفتی میخواستم سوپرایزت کنم ببینی چخبره

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
اول صادقانه بگو دوستید ؟ یا نامزد ؟ نامزد منظورت عقده ؟ یا همون دوستی که خانواده در جریانه !! بنظرم ...

نامزدیم 

صیغه محرمیت 

بابام یکم دلش صاف نیست چون قبلا دوست بودیم واسه همین هنوز عقد نکردیم 

تا حالا نرفتم محل کار

اصلا هیچ آدرسی از خودش یا اطرافیانش جز خونش ندارم چون همش هی عوض میشه 

یه مدت شرکت لجستیک بود یه مدت کیف یه مدت کارگاه کفش

کاربری دست 
دلم میخواد سرزده برم یه جوری که ندونه که اگه گندی هم زده نتونه یه ماستمالی جور کنه

به نظر منم یه جورررریههه ،مشکوکه من از حرفاتون حس خوبی نگرفتم نمیدونم..

نمیخوام قضاوتم کنم .ولی اگه حدودا میدونی کجاست آدرسش .میدونی شغلش چیه پس آدرسشو پیدا کردن کاری نداره .تو اون محدوده میری پرس و جو میکنی و اسم نامزدتو میگی بالاخره پیداش میکنی بنظرم سر زده برویه سروگوشی آب بده .ببین چخبره 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
ببخشید ولی طبیعیه وقتی شلوغه راحت حرف نزنه کجاش عجیبه؟

عیب نیست 

ولی طبیعیه انقد داغ کرد وقتی گفتم میخوام بیام محل کارت؟

میتونست ریلکس بگه عزیزم میخوای بیای بیا ولی اینجا محیطش واسه تو خوب نمیشه 

دوست داری بیا اینجا باهم آماده شم بریم دور بزنیم 

کاربری دست 
به نظر منم یه جورررریههه ،مشکوکه من از حرفاتون حس خوبی نگرفتم نمیدونم..نمیخوام قضاوتم کنم .ولی اگه ح ...

اونجا چندتا کارگاه هست 

نظرم اینه که ازش بگیرم آدرسو بعد بگم نه دوره نمیام 

بعد یکی دو هفته دیگه سرزده برم 

کاربری دست 
2810