2777
2789
عنوان

هی من میگم یه چیزی مشکوکه شما بگید من لوسم بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 153 پست
نامزد من خانم همیشه ۵ صبح تازه می‌خوابه همیشه هم فشار کاریش همینقدر اصلا اوکی خوابیده چرا من نباید ب ...

چرا با من دعوا میکنی😅😅

نمیدونم واقعا  از خودشون با کمال ادب و احترام بپرسین

بد به دلتون راه ندین و قبح یه سری چیزهارو نریزید 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه واا ینی چی ادرس محل کار نامزدتو چرا نمیدونی همینکه بهت نگفته جالبه ولی در کل یکم به اعصابت مسلطت ...

فقط میدونم مولوی میشه 

مولوی هزارتا کارگاه و کوچه پس کوچه داره 

کاربری دست 
چرا با من دعوا میکنی😅😅 نمیدونم واقعا از خودشون با کمال ادب و احترام بپرسین بد به دلتون راه ندین و ...

با کسی دعوا ندارم من فعلا جز نامزدم 

این همه اضطراب و تنشی که نامزدم بعد از اینکه شنید میخوام برم کارگاهش جای ادب و احترام نمیزاره ولی من همیشه احترامشو داشتم و دارم 

کاربری دست 
فقط میدونم مولوی میشه مولوی هزارتا کارگاه و کوچه پس کوچه داره

میفهمم شرایط سختیه از طرفی الان نمیدونم چطوری بهش بگی ادرس دقیق بده، شایدم بده نتونی پیدا کنی اصن باید با خودش میرفتی یه دفه مثلا 

باز نمیدونم من که نمیشناسم نامزدتو چطور آدمیه ، شایدم یه پسر کاری و سربه زیره ولی چون مرموزه نبردتت محل کارش 

به هر حال به نظر من بشین با خودش حرف بزن حرفاتو بگو ایشالا ک هیچی نیس

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
با کسی دعوا ندارم من فعلا جز نامزدم این همه اضطراب و تنشی که نامزدم بعد از اینکه شنید میخوام برم کار ...

میدونم چی میگی خوب  و درکت میکنم

این ترسش عجیبه یا غیرتیه و نمیخواد کسی تورو ببینه تو محل کارش

یاهم نمیدونم...

آدرس  کارآگاه رو بهت نگفته  خیلی عجیبه 😐

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
میفهمم شرایط سختیه از طرفی الان نمیدونم چطوری بهش بگی ادرس دقیق بده، شایدم بده نتونی پیدا کنی اصن با ...

هر از گاهی یه مخفی کاری ریز از زیر دستش در میرفت ولی همه مربوط به گذشته بود

ولی این یکی اولین مخفی کاریه که از وقتی رابطمون شروع شده تا حالا رو شده برام 

کاربری دست 
میدونم چی میگی خوب و درکت میکنم این ترسش عجیبه یا غیرتیه و نمیخواد کسی تورو ببینه تو محل کارشیاهم ن ...

اصلا همبن که دید من دارم ناراحت میشم دست پیش گرفت سریع گفت خیلی داری حرف میزنی رو اعصابم نرو دهنمو باز نکن 

چه دلیلی داشت انقد جوش بیاره در حالی که اگه هیییچ ریگی نبود راحت میتونست فکر کنه پریوده حساس شده چند ساعت جواب ندادم و آرومم کنه؟

کاربری دست 
میدونم چی میگی خوب و درکت میکنم این ترسش عجیبه یا غیرتیه و نمیخواد کسی تورو ببینه تو محل کارشیاهم ن ...

عکس بکگراندمون ست بود

عکسو دیدم برداشته هفته پیش

بعد دید چشمم به صفحه گوشیشه گفت نه میدونی من دلم نمیخواد کسی ناموسمو ببینه منم گفتم مشکلی نیست عزیزم درک میکنم 

زنگ میزنم تو کارگاه باشه وقتی خلوت باشه قشنگ حرف میزنه ولی یه ذره شلوغ باشه سرد حرف میزنه سریعم خداحافظی

کاربری دست 
هر از گاهی یه مخفی کاری ریز از زیر دستش در میرفت ولی همه مربوط به گذشته بودولی این یکی اولین مخفی کا ...

اوه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یکم  جدی راجبش فکر کن 

بحث یه عمر زندگیته 

اصلا همبن که دید من دارم ناراحت میشم دست پیش گرفت سریع گفت خیلی داری حرف میزنی رو اعصابم نرو دهنمو ب ...

نمیدونم واقعا رفتاراش جای تفکر داره

اوه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️یکم جدی راجبش فکر کن بحث یه عمر زندگیته

وآسه همین انقد عصبی و هیستریکم 

الان دو سه بار گفت پاشو بیا ولی انقد عصبیم انگار دیگه دلم نمیخواد برم 

کاربری دست 
عکس بکگراندمون ست بودعکسو دیدم برداشته هفته پیشبعد دید چشمم به صفحه گوشیشه گفت نه میدونی من دلم نمیخ ...

فک میکنم  که یکم بد دله و غیرتیه 

واسه اینکه زمانی ک شلوغ باشه حرف نمیزنه

ولی بازم  رفتارهای امشب مشکوکه

یکم جدی تر بهش فکر کن ببین تاحالا  دیگه چ کار کرده ک خوشت نیومده

وآسه همین انقد عصبی و هیستریکم الان دو سه بار گفت پاشو بیا ولی انقد عصبیم انگار دیگه دلم نمیخواد برم

حق داری😅😅

چرا برو  تا خیالت راحت بشه

آدرس کارگاهشو بگیر  یه  چیزی بگیر برو

2810