2777
2789
نمیشه بیخیال شد اخهمن فقط با قرص بیخیال میشم

خب اینطوری که خودتو از بین می‌بری ،به این فکر کن  مصلحت و حکمتی بوده ،شاید اصلا با هم ازدواج میکردین خوشبخت نمیشدین ،و مثل خیلی زوج ها که عاشقانه ازدواج کردن از هم جدا میشدین ،همیشه به این فکر کن بدتر از این هم وجود داره ،

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی پولی

اذیتا و زخم زبونای مادرشوهر

مریضی مادرم

افسردگیم

دورشدن از خانوادم 

بداخلاقی های پدرمادرم تو نوجوونی

هیکلم که از اول عمر تا حالا هزار نفر مسخرم کردن بابتش و منو شکستن. عزت نفسمو له کردن

ولی خداروشکر تا حالا از همشون سربلند بیرون اومدم

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
2805
سخت ترین روزام دوره مجردی و نامردی و اوایل ازدواج که همه لذت میبرن تفریح میرن عروسی میرن من فقط سکوت ...

منم لذت نمی بردم چون مادرشوهر عوضیم هر کاری میکرد تا من دلسرد بشم و طلاق بگیرم ولی من نمی تونستم و فقط تحمل کردم

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
آفرین عزیزم بهترین راهکار همینه بنظرم شنیدی میگن از چیزی بترسی سرت میاد؟بنظرم وقتی نترسی مشکلی رو هم ...

ربطی ب ترس ندارع 

فقط باید بی خیال باشی

و البته راست میگن سنگدل هم باید باشی

مثلاً خبر مرگ عموم رو برام آوردن 

تنها جوابم این بود :خب چیکار کنم طرف مرده دیگه

همه توی زندگیاشون به نوعی امتحان پس میدن حالا یکی کمتر یکی بیشتر یکی آسونتر یکی سختتر...مهم اینه که همیشه یادمون باشه یه خدایی هست که همیشه هوامونا داره وبرای هرچیزی که برامون پیش میاد صلاح و مصلحتی قرار داده...خدایا شکرت بابته داده ها و ندادهات

ربطی ب ترس ندارع فقط باید بی خیال باشیو البته راست میگن سنگدل هم باید باشیمثلاً خبر مرگ عموم رو برام ...

شخصیتت منو یا مورسو میندازه تو کتاب بیگانه😅

خیلی دوست دارم اینجور آدما رو

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

بله. عجیبه؟ درمانم تازه تموم شده. فقط از خدا میخوام عود نکنه

انشالله 

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم