2777
2789
والا من از وقتی به دنیا اومدم دارم امتحان پس میدم نمی‌دونم کی تموم میشه امتحانات الهی . 😭😭

مثلا

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

راسته میگن هرکی امتحانی داره یکی با بی پولی یکی با عشق یکی بابیماری یکی با خوشی وثروت زیاد 

مال من عشق ی طرفه بعدشم بی پولی شوهر زیبایی بیش ازاندازه ام ک قدر ندونستم 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون نمیدونم شاید شداز خدا دلگیرم خیلی

حق داری خدا بهت صبر بده گلم❤💔💔

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

راسته میگن هرکی امتحانی داره یکی با بی پولی یکی با عشق یکی بابیماری یکی با خوشی وثروت زیاد مال من عش ...

مگه الان زیبا نیستی

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
2805
سرطان

واقعااا؟؟

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

حق داری خدا بهت صبر بده گلم❤💔💔

خدا خیلی وقته منو رها کرده

مثلا

والا از کجاش بگم . افسردگی شدید که تو دوره اول دبیرستان اومد سراغم و از اون موقع درگیرشم . جورنشدن شرایط ازدواجم . فوت پدرم . 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
تو نوجوانی Ms گرفتم..

😔😶

مگه الان زیبا نیستی

نه مثل گذشته 

خدا ازخانواده همسرم نگذره 

همسرمو ب جونم انداختن بااینکه بی پول بود می‌دونستن نمیخوامش انقدر ده سالی ک تویه ساختمون بودیم زجرم دادن کلا افتادم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

اعتیاد بابام 

کارکردنم از ۱۴سالگیم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
2810