2777
2789

ی بنده خدایی هست میان خونه ما میره میچسبه ب سینک و جدا نمیشه و میگه باید من بشورم

هر چقدر من بگم نه نشور و من هستم و... باز تنها میشوره و اب میکشه

ولی چرررب تحویلم میده

مثلا لیوانا لک دار میمونن

سس خوری رد سس داره

دیس برنج،برنج ریزه داره

کفگیر برنج داره

بعد نمیشه من همه رو هی بدم بگم بشور 

خلاصهه کار منو خیلی زیاد میکنه

فک کن میگیرم ازش میچینم رو نم گیر و میره باز میچینم تو سینک و میشورم

بعد 50سالشه ادم تو رودروایستی میمونه و نمیذاره کسی هم کمکش کنه

مثلا من بشورم و اون ابکشی کنه

میگه فقط خودم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بیخیال بزار انجام بعد که رفت بریز پاینن خودت دوباره بشور 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
اون میخواد خوبی کنه ولی بلد نیست

اره میدونم ولی بخدا راضی نیستم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بگو سینکم آب میده کابینتم باد میکنه

خب خودمم بشورم ضایه میشم پیشش

هر زمان دعوت هست خونت رو سفره یا آشپزخونه بعد غذا به لگن بزرگ بیار طرف ها بریز اونجا بگو خیلی وقته می‌خوام برای تمیزی بهتر با وایتکس و اینا بشورم. بنابراین باید بذارم ظرفا با آب وایتکس خیس بخوره فردا خودم می‌شورم 

بیخیال بزار انجام بعد که رفت بریز پاینن خودت دوباره بشور

اخه یکی دوتا نیس

بخدا ی کابینت ظرفه 

بابا منم اینجوری ظرف میشوره

بابای منم... اصرارم داره بشوره😂😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2810