2777
2789
عنوان

وقتایی که شوهرم شیفت شب میره من دیوونه میشم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 52 پست
بمون خونت شغل شوهرت چیه نرسه

بیمارستان کارمیکنه ،چجوری بمونم میترسم چون محلمون ی جای داغونه پرته ازطرفیم خونه دوطبقه فقط ماهسیم پایین خالیه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بمون خونه خودت اگرمیترسی یه لامپ روشن بزار تا صبح

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمون خونت تاعادت کنی

تنها میترسم بنا ب دلایلی خاطرات گذشته تلخ دارم تو تنهایی حمله عصبی طور بهم دست میده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بمون خونه خودت

میترسم و شوهرمم نمیذاره میگه نگرانت میشم 

معلومه خونه خودت با شوهرت خیلی خوش میگذره

از جنگ و دعوای مامان بابام خیلی بهتره عصاب بچه هاشونو نابود کردن

تو خونه ی خودت بمون.

میترسم خاطره بد دارم 

چرا میری خونه بابات وقتی ناراحتت میکنن؟بمون خونه خودت

روح و روانمو نابود کردن ولی تنهاییم میترسم 

خونه خووت باش نرو اونجا منم شوهرم الان ی ربع دیگه میرع سرکار قبلا هم ساعت ۴ عصز میرفت تا ۱۰صبح سرکار ...

منم خونم راحتم ولی بنا ب دلایلی خاطرات بد دارم میترسم شوهرم میدونه احساسمو براهمین نمیذاره تنها بمونم ازطرفیم نمیدونه خونه اینا برام بدتره

من ک وقتی شوهرم نبود اولا میرفتم خونه مادرشوهرم دیگه دوستام کمکم کردن ی شب تا صبح باهام بیدار موندن ...

من تو ازدواج اولم تو ی شهر پرت تنها میموندم شوهرم میذاشت میرفت خونه باباش ،منم غریب بودم شب تا صب مث بید میلرزیدم بعد اون تنهایی میترسم شوهرم اینو میدونه ولی نمیدونه خونه اینام برام جهنم

بیمارستان کارمیکنه ،چجوری بمونم میترسم چون محلمون ی جای داغونه پرته ازطرفیم خونه دوطبقه فقط ماهسیم پ ...

منم خیلیییی میترسم از شب تنها موندن ولی دو شب مجبور شدم تنها بمونم. اونم با برق و تلویزیون روست تا صب 😑ناگفته نمونه که عذاااابه. شب سوم چون تنها نبودم با خیال تختتتت خوابیدم. واقعا خیلی عذابه تنها خوابیدن 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
نمیشه خونه خودت بمونی؟

ن تنهام ،محله داغون ،ساختمون خالی خودم از نظر روحی بالا گفتم حساسم له شدم میترسم

مجبوری خب بری خونه مامانتتنها موندن تو خونه شرف دارره والا ب این اوضاع

اره دارم ب همین نتیجه میرسم ی وقتایی ارزوی میکنم بابام بمیره بچه هاش راحت شن