مجبورم بیام خونه مامانم ،ایشونم ک بگیر نگیر داره اخلاقش واقعا برام عذاب اوره ،،اداهای تو مخی بابامم ک دیگه نگم خیلی خسته کنندس جو خونشون برام و پر از انرژی منفیه😑😑من دوسشون دارم ب گفته خودشون بهترین بچشون هستم ب کاراشون میرسم ولی قلبا از جو اینجا خستم چ کنم عصاب جنگ و دعوا و بی احترامی ندارم اینم بگم بی مسولیتی بابام مسبب همه ایناس
زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه نمیترسم۸ سال تنها موندم البته ی شبایی هم میرفتم حالا خونه مامانم یا مادرشوهرماما نمیترسم اصلابله ...
من بعد ی سری اتفاقا ک تو شهر غریب بودم شبا تنها سر میکردم برقا میرفتن همسایه ها میدونسن شوهر بی غیرت سابقم تنهام میذاره اذیتم میکردن وحشت داشتم بهم تجاوز کنن روانمو نابود کردن
زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم