2777
2789

مجبورم بیام خونه مامانم ،ایشونم ک بگیر نگیر داره اخلاقش واقعا برام عذاب اوره ،،اداهای تو مخی بابامم ک دیگه نگم خیلی خسته کنندس جو خونشون برام و پر از انرژی منفیه😑😑من دوسشون دارم ب گفته خودشون بهترین بچشون هستم ب کاراشون میرسم ولی قلبا از جو اینجا خستم چ کنم عصاب جنگ و دعوا و بی احترامی ندارم اینم بگم بی مسولیتی بابام مسبب همه ایناس 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بمون خونت تاعادت کنی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه خووت باش نرو اونجا منم شوهرم الان ی ربع دیگه میرع سرکار قبلا هم ساعت ۴ عصز میرفت تا ۱۰صبح سرکار بود ولی خونه  کسی نرفتم چون خونه خودم راحتم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من ک وقتی شوهرم نبود اولا میرفتم خونه مادرشوهرم دیگه دوستام کمکم کردن ی شب تا صبح باهام بیدار موندن بیچاره ها فقط چت میکردن باهام  گفتن دیدی ترس نداره دبگه از اون ب بعد تنها موندم