2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم نمیتونم متوجه بشم چجوریه اصلانمیدونم بهانه هاش برای چیهفکر نکنم ادم بی احساسیه

فقط میگم کاری نکن پشیمون بشی

تو کوتاه بیا

یکبار حرفاش رو بشنو. هی از خودت دفاع نکن. بذار تموم شه بعد براش دلیل بیار. 

اگه وضع مالیش خوبه. اگه تا قبل دعواها بهت احترام میذاشت. اگه خیانت نکرده. نذار به راحتی زندگیت از دستت بره

شایدم آخرش طلاق بگیری ها. اما تمام تلاش خودت رو بکن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2805
مهران دودله یعنی هم میخوادت هم نمیدونه چیکار کنه یکم بلاتکلیفه اما چه الان چ آینده خس تو بهس بیشتره

اهااا

بنظرت کی میبینیم همو دوباره؟این اواخر چرا کم میاد ؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
@شکرپاش۱۶۵۹۶ چرا به ازدواج نمیرسه؟من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

چون حسس اونقد جدی نیس. 

بنظرم چند سال دیگه،

شغل ازاد داره و درامد خوبی هم داره 

قد متوسط رو به بلند 

هیکل متوسط موهای مشکی که بالایی میزنه چشماشم قهوه روشنه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
گلم برا منم جواب میدی؟💖حس شخص مورد نظرم و شغلش؟با nازدواج داره؟من کی به هدفم میرسم؟و آینده شغلیم چی ...

بدش نمیاد ازت،

آزاده شغلش حس میکنن 

به زودی 

موقیعت شغلیت هم اوللا خوب نیس کم کم عالی میش

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
فقط میگم کاری نکن پشیمون بشیتو کوتاه بیایکبار حرفاش رو بشنو. هی از خودت دفاع نکن. بذار تموم شه بعد ب ...

نمیشه عزیزم هزار بار اینکارو کردم پر رو شده 

نه وضع مالیش خوب نیست اخلاقش خوب نیست رفتارش خوب نیست خودبزرگ بین و پررو و خودخواهه

بشدتم عصبی

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

پزشکی اره اره ازدواج میکنی اما نه حالا حالاها نیت کردم دمت گرم❤️

جواب نیتتون بله هستش 

انسانی منعطف هستین از نظر اخلاقی و اعتقادی 

نسبت به سنت جامعه بی اعتنا هستین 

در یک راستایی دارین تلاش میکنید حس می‌کنید بیهوده هستش ولی اینطوری نیست 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
2810