من توی یه پانسیون (خوابگاه خصوصی) هستم
سرپرست خوابگاه، فقط تو اتاقا میگرده ببینه کی یه لقمه غذایی داره پیشش بخوره، فقط خودش و کُمِش(شکمش) ، کار روزانشه، چهل سالشه، کافیه یه نوشابه ای یا یه کم غذا ، بهش بدی دیگه میاد طرفت، دریغ از یک ذره ابهت و درایت سرپرستی! وقتی میبینمش حس میکنم یه بچه ۷ ساله رو میبینم که با خوراکی راحت میشه گولش زد.
دخترا کثیفن و چون سرپرست هم خل وضعه همه جا آشغال میریزن، روی گاز پره خاکستر زغاله که برای قلیون چاق کردنه، موقع برداشتن زغال تمام خاکستراش اگه در قابلمه باز باشه میریزه تو غذا، الانم که زغال رو گاز نیست و خاکستراش هست ، اگه بخوای آشپزی کنی باد تمام خاکسترا رو میریزونه😁 تو غذا !!
کنار سطل زباله سرویس بهداشتی پر از نوار بهداشتی و دستمال توالته، مستخدم خوابگاه دیروز میگفت من اینا رو بر نمیدارم بندازم تو کیسه زباله میندازم تو سنگ دسشویی آب میریزم بره پایین، دلم بر نمیداره!! تازه دستکشم داره! میتونه حالا با دستکش یا پلاستیکی و وسیله ای برشون داره، بهش گفتم چاه میگیره ؛ اصلا براش مهم نبود ، حیاط رو به زور جارو میزنه ، از وقتی سرپرست بهش گفته هفته ای یه بار حیاطو جارو بزن قهر کرده!!!! انتظار داره کار نکنه حقوق بگیره !!
مدیر خوابگاه ، که مالک خوابگاه هست و سرپرست و مستخدم براش کار میکنن، اجازه همه کاری به بچه ها میده، برای اینکه خوابگاهش پر بشه و ضرر نکنه
دخترا راحت گل و سیگار و قلیون میکشن و مشروب میخورن ،حیوون نگه میدارن
دخترایی که وضع جالبی ندارن و موجه نیستن پذیرش میکنه، چندتا از دخترا هستن بدون لباس یعنی هیچی! تو خوابگاه تردد میکنن واقعا خیلی حال بهم زن هستن؛ بعضیاشون شغلشون دادنه!
بعدم مدیریت که آقا هست میاد خوابگاه دخترا خیلی راحت جلوش میگردن، هر کسی پر و پاچش بیشتر نمایان بود هر چی گفت قبول میکنه، من چندبار بهش گفتم برا سم پاشی محل سگ به من نذاشت، بعد یکی از دخترا که همیشه سر لختی و پالختی میره جلوش و صداشو نازک میکنه رفت بهش گفت اتاق ما رو سمپاشی کن ، به قرآن قسم همون موقع تو حیاط با یه شرکت سمپاشی بلافاصله تماس گرفت که بیان برا سمپاشی!
بعد من وقتی یه مشکلی باشه زنگ بزنم و پیام بدم اصلا جواب منو نمیده!! اینماز شانس مایه😂😂 مرتیکه هَوَل
فکر کن مسئولای خوابگاه ، مثل مدیریت و سرپرست و مستخدم فقط به فکر منافع خودشون هستن؛ بچه ها هیچ قانونی رو رعایت نمیکنن،
نه بهداشت نه رعایت عدم سر و صدا و ..
کلا یه شهر بی قانونه
حس میکنم کل سیستم های اداری و آموزشی و اقتصادی و .. همینطوریه، هیچ نظم و قاعده و قانون خاصی نیست ، هر کسی در هر پست و مقامی به فکر خودش و منافع خودشه ، مردم عادی هم تا جایی که بتونن قوانین رو رعایت نمیکنن .
کلا سیستم کشورمون هم همینجوریه