2777
2789

رژیم حذف قند مصنوعی گرفتم حدود چهار  ماه 

قند و شکر و هر محصولی که شیرین شده با شکر  باشه رو نخوردم 

ولی مصرف قند طبیعی مثل خرما و شیره خانگی رو داشتم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
رژیم حذف قند مصنوعی گرفتم حدود چهار ماه قند و شکر و هر محصولی که شیرین شده با شکر باشه رو نخوردم و ...

چقد کم کردین؟

خدایا مواظب بچه هام باش       کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بار دومیه ک رژیم حذف قند میگیرم

دفعه اولی ک گرفتم از کم شروع کردم بعدش کلا حذف کردم

الانم اصلا هوس قند ندارم ولی شیرینی و کیک زیاد هوس میکنم.

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

2805
رژیم حذف قند مصنوعی گرفتم حدود چهار ماه قند و شکر و هر محصولی که شیرین شده با شکر باشه رو نخوردم و ...

لاغر هم کردی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من سه ماه رژیم حذف قند گرفتم ،خرما و عسل میخوردم 

خرما دو یا سه دونه ،عسل هم یه قاشق مرباخوری

💜                                                                                                                                                                                                                                           
چقد کم کردین؟

قصدم کاهش وزن نبود مشکلات هورمونی و ….داشتم 

دکتر گفت باید قند و شکر و لبنیات حذف بشه 

با این حال ۵ کیلو کم کردم بدون هیچ رژیم یا مراعات دیگه ای 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عسل هم میشه خورد؟

عسل طبیعی بله 

من به عسل هایی که میخریم از نظر طبیعی بودن اعتمادی ندارم پس مصرف نیمکردم 

قصدم کاهش وزن نبود مشکلات هورمونی و ….داشتم دکتر گفت باید قند و شکر و لبنیات حذف بشه با این حال ۵ کی ...

چه خوب. من عاشق شیرینی جاتم نمیتونم حذفش کنم 🥲

خدایا مواظب بچه هام باش       کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری. 
قصدم کاهش وزن نبود مشکلات هورمونی و ….داشتم دکتر گفت باید قند و شکر و لبنیات حذف بشه با این حال ۵ کی ...

لبنیات چرا دیگه بخاطره سردیش؟😵

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

لبنیات چرا دیگه بخاطره سردیش؟😵

بله 

میوم رحم داشتم ، لبنیات عوارض و بزرگ شدن میوم رو تشدید میکرد 

بله میوم رحم داشتم ، لبنیات عوارض و بزرگ شدن میوم رو تشدید میکرد

اها مرسی

عزیزم یک سوال شما میدونی کالری ساندویچ هات داگ پنیری چقده‌؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤