2777
2789
عنوان

امشب با فیلم کیمیا گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 89 پست

ولی چقدر مردم جنوب گناه داشتن.....چقدر شهید شدن...اواره شدن..شهرشون بمبارون شد...هیچوقت تا حالا جنوب نیومدم ولی شنیدم اصلا به استانهای جنوبی رسیدگی نمیشه....و چقدر حیف

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

همه دارن کشورهایی که مستعمره آمریکا بودن و هستن رو میبینن هیچکدوم عاقبت خوبی نداشتن و نخواهند داشت

اگه جنگنده و خلبان و موشکی بود توهمین جنک با عراقی ها پس کجا بودند،حتی اگه جنگنده هم بود خلبان آمریکایی داشت هیچوقت به ایرانی یاد ندادن چون میخواستن ایران همیشه دستش جلوشون دراز باشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
الان چی کشور چه طوره ؟ خدا نکنه هیچ جا جنگ بشه

الان سپاه خیلی قویه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

منم برا سلما و دخترش دیوانه وار گریه کردم 🖤🥺

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
من دزفولیم معلمامون میگفتن زمان جنگ عرب های خوزستان شادی می‌کردند و برای عراقی ها گاو سر می‌بریدند گ ...

اخه ایران که کسیو به زور نگه نداشته کسی فک میکنه عرب عربستان و عراقه بره فک میکنه کورد عراقه بره فک میکنه ترک ترکیس بره چ میدونم اصلا فک میکنه فارس تاجیکه بره ولی کسی حق نداره مردم و کشور هیچ بنی بشری بده

ولشون کن عزیزم اینا گوششون فقط برا یه سری کانال های وطن فروش شنیدارهکسی که حتی نمیدونه یه زن فلسطین ...

خیلی جالبه جوابی برای خودم نداری بعد میای اینجا مثلا میخای یکی دیگه رو توجیح کنی اتفاقا ما خیلی وقته گوش و چشممون باز شده شمام میفهمین منتها سود شما تو نفهمیدنه

اخه ایران که کسیو به زور نگه نداشته کسی فک میکنه عرب عربستان و عراقه بره فک میکنه کورد عراقه بره فک ...

نه میخاستن خرمشهر رو جز عراق کنن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خیلی جالبه جوابی برای خودم نداری بعد میای اینجا مثلا میخای یکی دیگه رو توجیح کنی اتفاقا ما خیلی وقته ...

بنده با کسی که بدون منطق واستدال حرف میزنه صحبتی ندارن

حالا میخواد انقلابی باشه یا یکی مثل شما 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

از کسایی که انقلاب کردن بپرسینوقتی پرسیدین حتمن ازشون این سوال رو هم بپرسین اهدافی که براشون انقلاب ...

بله به هدفامون حداقل نصفش رسیدیم جلوگیری 

از لیس زدن کف پای امریکا وانگلیس وفرانسه

از دست درازی هر کشوری به منابع وامکانات ایران 

از بی ارزش شدن واستفاده ابزاری زنان وعدم پیشرفتشون در حوزه مشاغل وعلمی

از خم رو راست شدن وچشم گفتن به غربی ها

از ضعیف بودن درعرصه نظامی وموشکی وارتشی و فرهنگی 

از دیکتاتوری به جمهوری اسلامی  رسیدیم 

امیدوارم انصاف یادمون نره وچشامونو باز کنیم

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

پس چرا انقلاب کردیم

بله به هدفامون از انقلاب حداقل بیشترش رسیدیم جلوگیری 

از لیس زدن کف پای امریکا وانگلیس وفرانسه