2777
2789
عنوان

امشب با فیلم کیمیا گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 89 پست
نه خیلی آشنا هستچهره خانم برای کرمان هست؟

اصالتا کرمانین 

پدرشونم شهیدن

نو همین گوگل سرچ کنین بالا میاره 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

مگه میشه بدون همراهی مردم جنگ شروع کرد اونم اون زمون که بیشتر جنگ تو میدون و توسط ادما بود خودتونو گ ...

من دزفولیم معلمامون میگفتن زمان جنگ عرب های خوزستان شادی می‌کردند و برای عراقی ها گاو سر می‌بریدند گفت خیل چی اتفاقا افتاد ک تو اخبار نمیگن مثلا در مدرسه دخترانه با اتوبوس دخترای بیچاره رو میبردن عراق ک دیگه چندین بار خود ایران مدرسه ی دختران را بمباران میکرد ک بمیرن اما اسیر نشن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
یه سوال میخواستم بپرسم الان شاه رفت بعد جنگ شد یعنی الان اگه شاه بود جنگ نمیشد ؟

نه اگه شاه بود جنگ نمیشد

خرمشهر و تو سینی تقدیم عراقی ها میکرد جنگ نمیشد

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

منم گریه کردم،جنگ سخته ونامرد،بخصوص اون صحنه ای که شهر میگیرن وکنار شط آهنگ غم میزنن،قصد کردم فردا شب نبینمش که اون صحنه نبینم،کلا خرمشهر واقعا وجب به وجبش هنوزم بوی مظلومیت جووناش میده،منکه تو سفرا کاریم وارد شهرش میشدم واقعا دوس داشتم تا لحظه خروج گریه کنم،مخصوصا که میبینی کسی قدر دان اون زحماتشون نیست ورفاهی ندارن

2810