2777
2789
چرا عزیزمبرای یک شب دارنچهارتا زنشون هم دارناین دخترایی که میرن دبی و فا حشه شدن عقد مردها در نمیان ...

اونا اهل سنتن صیغه ندارن ،چهارتا زنشونم از پسش برمیان 

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
انگیره بدی که همه برن کی کشورو‌ بسازه؟انگیزه بده بمونن اصلاح کنن خودشونو مملکتشونو‌ بسازنچرا سود و ص ...

کدوم ساختن

هنوز امید به ساختن داری

بیدار شو بچه جان 

اینجا دیگه ساختنی نیست 

هنوز کوچیکی شونرده هفده ساله ای نمی‌فهمی ده سال دیگه که مثل من شدی بیستوهفت اونوقت میفهمی 

الان نصبحتم بهت اینه برای کالج اقدام کن برای هلند

بعداً پشیمون نشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسرت زندگیمه که جوونیم تو دهه پنجاه نیست...

نگوووو من ک وقتی کلیپاشونو‌میبینم خون‌جیگر‌میشم اصلااا خیلی دوره خوبی بوده حالا ن فقط کلیپاشونو پدربزرگم مال اون دورانه میگ کیف میکردیم میگفت مدرسه ک میرفتیم برای دانش آموزا دانشجوهای ممتاز اردو خارج کشور وجود داشت تغذیه های آن چنانی رایگان…. از الانمون خیلی جلوتر بوده… توی چندین سال دلار هیچ تغیییری نکرده اقتصاد عالی تورم نبود دلا شاد بود همگی 😔 واقعا ما برازنده اون دوران بودیم 

2805
انگیره بدی که همه برن کی کشورو‌ بسازه؟انگیزه بده بمونن اصلاح کنن خودشونو مملکتشونو‌ بسازنچرا سود و ص ...

دوست عزیز یه وقتی هست کاری از دست من و شما برمیاد، یه وقتی هست نمیاد

شما که انقدر صدات برای هم‌وطنت که مورد ظلم قرار گرفته بلنده، چیکار کردی برای وطنت؟

با شعار حماسی دادن اگر مشکل حل شدنی بود خیلی وقت پیش میشد، لطفا مظلوم رو ظالم جلوه ندین و احساس گناه به دیگران ندین

اونا اهل سنتن صیغه ندارن ،چهارتا زنشونم از پسش برمیان

عزیزم اونها مسلمان هستن. و رابطه جنسی خلاف شرع ندارن

این دختر فا حشه های دبی پس چطوری رابطه دارن؟ با صیغه یک شبه دیگه

اینقدر بت نساز ازشون برای خودت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
نه

تا حالا رفتی عربستان حشر و نشر داشتی با مردمش.ببین نگاه به تبلیغات نکن .زن برای اونا موجود بی ارزش یه .براشون مثل یه کالاست .مرداسون به شدت چشم چرون وبوالهوسن کلا مردم عربستان و مصر دلچسب ما ایرانیا نیستن .

اینکه بابای مجهول الهویه شما چی می‌گه برای من هیچ تفاوتی ایجاد نمی‌کنه...و کسی که بجای ترغیب به تلاش ...

خائن بی عقلایی مثل شماان،شماها هم شریکین تو حنایتایی که در حقمون میشن

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
2810