2777
2789
پس حتما شوهرت یا عشقت عربه، تا حالا ندیدم یه ایرانی دوست داشته باشه عربستان متولد شده باشه

نه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂خوبه یک دفعه به طور کامل توجیه کردم که آوردن مدعیات غیرقابل بررسی هیچ اعتباری به حرف شما نمی‌ده! ...

همون پدر میگه مهاجرت کن 

اینجا نمون

اینجا هیچی نیست جز بدبختی

میگه نذار بچه آت طبعه اینجا بشه 

2805
انگیره بدی که همه برن کی کشورو‌ بسازه؟انگیزه بده بمونن اصلاح کنن خودشونو مملکتشونو‌ بسازنچرا سود و ص ...

چجوری اصلاح کنن😂خودرو پرواز کرد قیمتش تونستن اصلاحش کنن؟😂😂

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
اونا صیغه ندارن اصلا😂

چرا عزیزم

برای یک شب دارن

چهارتا زنشون هم دارن

این دخترایی که میرن دبی و فا حشه شدن عقد مردها در نمیان که. صیغه یک شبه میشن

باز فردا مرد بعدی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
گفتن از ایران و وطن از رگ و خونشون متنفرن

ایرانی بودن عملا مزیت که هیچ نداره بدبختیم داره ما عملا الان با هیچ کشوری چه از لحاظ هواپیمایی چه اقتصادی در ارتباط نیستیم تحریمیم و پولمون بی ارزش ترینه به عنوان تروریستم میشناسنمون تازه.ایرانیا هزاران مشکل و محدودیت دارن در کشور های دیگه که بقیه ملیت ها ندارن.تازه کلی بدبختی اجباری و قانون مزخرف هست که فقط در ایرانه و رفاه صفره اینجا

پس حتما شوهرت یا عشقت عربه، تا حالا ندیدم یه ایرانی دوست داشته باشه عربستان متولد شده باشه

خب اینکه شما ندیدی دلیل بر این نیست ک وجود نداره

اینقد ک ب مردم فشار آوردن دیگه چیزی براشون مهم نیست 

از همه چی زده شدن

حق بدین

ایران زمان آخرین پادشاه مادها کوروش کبیر خیلی مطلب راجع بهش خوندم

مگه چطوری بوده اون زمان

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810