2777
2789
عنوان

از مردی ک خیلی بخابه متنفرم

111 بازدید | 11 پست

اینکه بخابه تا ساعت ۱۰ یا ۱۱ واقعن متنفرم دلم میخاد صبح زود بیدار شده ساعت ۸ صبحونه بخوریم نون بگیره اههه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سرکار نمیره؟ یا فقط جمعه ها؟ اگه فقط جمعه ست خب بگیرین بخوابین

بازاریه شیفت صبح ی خانمه استخدام کرده میاد اونجا از ساعت ۸ صبح تا ۱ خودش از ۱ می‌ره ولی تا ۱۰ خابه واقعن رو اصابه 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

آدما دو دسته ن یا خروسن یا جغد من خودم جغدم دوست دارم در کتار همسرم تا ده بخوابم🤣

وای نگو من عصبی میشم تا ۱۰

پدر من کل زندگیش خوابه و بیخیالمنم یکی از شرط ازدواجم این بود😅گفتم با مردی زیاد میخوابه نیمتونم بسا ...

خیلی خوبه دمش گرم کاش مال منم اینطوری بود

تا ۱۰ خوبه شوعر من تا۱و۲خوابه شازده تازه ساعت ۷صبح یادش میفته بخوابه😑🚶‍♀️🚶‍♀️

یا خدا