2777
2789
عنوان

شکایت از کارای معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 104 پست
ببخشید ی مشت بیکارو علافن. معلمم ک تکلیفش معلومه

همه اینا بخاطر معلم بیسواد تو کلاسشونه 

اخه ادم انقدر بی مسئولیت 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
قدغن هستش خدا لعنت کنه کرونا رو از موقعی که شاد اومد وضعیت ما اینطوری شد

ب شادم ربط نداره . کرونا تموم شد. مدیریت عرضه نداره برگرده ب دوران قبل؟

از سر بازکردن مسولیتاشونو با پروویی کامل. 

parasoo1989@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا عجیبه من برا هرکسی میگم تعجب میکنن، یکی شون بچه اش وابسته است ک بنده خدا خیلی خوبه رفتارش یکی ...

استارتر معلم نباید سواستفاده کنه

ما هم گاهی معلم‌میگه بریم واسه کمک اونم جابه جایی و چیدن برگه هاس.توی اون تایم که توی کلاسیم اصلاااا با هم حرف نمیزنیم‌.ما تند تند کارامون میکنیم و سریع خداحافظی میکنیم

با بچه خودمونم هم اصلاااا حرف نمیزنیم

خدا شاهده من بچه م میزآخره گفت دوست ندارم اینجا رو

گفتم مامان جان نوبتیه ولی من کاره ای نیستم

2805
معلم ما دوسال دیگه بازنشسته میشه و ی روز در هفته هم نیست

برو پیش مدیر خیلی جدی

حتی شوهرتم بیاد خوبه

بگو بچه من میگه تو هم باید بیای

بعد بگو وقتی اعتراض کردی رفتارشون باهات عوض شده

همه روبگو

استارتر معلم نباید سواستفاده کنهما هم گاهی معلم‌میگه بریم واسه کمک اونم جابه جایی و چیدن برگه هاس.تو ...

خدایی یعنی معلما انقدر بی عرضه ان که نمیتونن خودشون بدون دخالت مادرها کارهارو کنن؟

این کارا چیه 

واقعا مدارس خیلی مسخره شده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
استارتر معلم نباید سواستفاده کنهما هم گاهی معلم‌میگه بریم واسه کمک اونم جابه جایی و چیدن برگه هاس.تو ...

آفرین دقیقا مدرسه دختر خواهرمم شاید هفته ای بگن یکی از مادرا بیاد فلان کار انجام بده اونم یک میره تایم زنگ تفریح انجام میده و میاد 

همه اینا بخاطر معلم بیسواد تو کلاسشونه اخه ادم انقدر بی مسئولیت

و در مرحله اول مدیریت بیعرضه و وارفته. ولله زمان  ما یادمه مدیر میومد معلما هم میترسیدن ازش😄

اینا اصلا معلوم نیس ازکجا اومدن با چ‌طرز فکری . درسته متد اموزش ی مقدار عوض شده ولی اصول اولیش ثابته دیگه همه‌جا.‌

parasoo1989@
آفرین دقیقا مدرسه دختر خواهرمم شاید هفته ای بگن یکی از مادرا بیاد فلان کار انجام بده اونم یک میره تا ...

دقیقاااا واسه ما هم همینه

ماهی یکی دو بار اونم همون نهایت نیم ساعت

نه حرفی میزنیم نه جو کلاس عوض میکنیم

جابجایی و‌چیدن برگه هارو خودش نمیتونه بکنه؟ یا ازخود بچه های کلاس کمک بگیره؟ 

parasoo1989@
چه میدونم .خب زنگ میزنن کار هست بیایدمثلا کارای کلاسی

ببخشید ولی بیکار گیرتون اوردن 

انگار حالا یه کلاس چقدر کار داره اونهمه مدیر ومعاون و معاون پرورشی وادم بیکار تومدرسه ام هست

برو پیش مدیر خیلی جدیحتی شوهرتم بیاد خوبهبگو بچه من میگه تو هم باید بیایبعد بگو وقتی اعتراض کردی رفت ...

مدیر یکی از مادرا رفته گفته دختر من میگه مدرسه نمیام از حضور این دوتا مادر اذیت میشه بهش گفته صبرکنید الان معلم صدا میزنم بعد معلم و دوتا مادر صدا زده معلم هم چهارکلام حرف زده و از دوتا نماینده ها کلی خوب گفته و حتی گفته شما باید بچه رو مدیریت کنی و بگی معلم از من خواسته من خودم نیومدم نباید سریع بیای اعتراض 

خدایی یعنی معلما انقدر بی عرضه ان که نمیتونن خودشون بدون دخالت مادرها کارهارو کنن؟این کارا چیه واقعا ...

،😄😑باورت میشه گاهی میگم خدایا بمن صبر بده یا تا سال بعد ک بچم میره پیش عوض کن این دلقک بازیارو من اعصابم نمیکشه.‌

parasoo1989@
جابجایی و‌چیدن برگه هارو خودش نمیتونه بکنه؟ یا ازخود بچه های کلاس کمک بگیره؟

ببین مثلا هر امتحانی که گرفته میشه برگه ها باید دونه دونه داخل پوشه بچه ها برن.حالا طی ماه کلی برگه امتحانی میشه 

ما توی یک روز همه رو میزاریم داخل پوشه هر بچه .

بیشتر همین کاره .نهایت ماهی دوبار نیم ساعت

2810