2777
2789
دوسش دارین با تمام بدی هوایی که کردن برای همین حسی به کس دیگه ای ندارین تصمیم عاقلانه بگیرین

عزیزم میشه لطفااا بگی اون چیزی که تو ذهنمه تاعید میشه؟؟؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسفند ماه

عزیزم میشه لطفا بگی چیزی که توذهنمه تاعید میشه؟؟؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
2805
میشه

مرسی عزیزم .

در آرایشگاه دیدین ، شاغل نمیشین بعد ازدواج به واسطه همسرتون شغل خوبی پیدا میکنید

@ielihameli عزیزم مطمئنی در آرایشگاه دیدم؟عزیزم بعد از ازدواج به واسطه ی همسرم منظورتون هست چه شغلی پیدا می کنم؟کسی که باهاش ازدواج دارم شغلش چیه؟مرسی گلم 

2810