2777
2789
عنوان

شکایت از کارای معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 104 پست
بله من قبلنم گفتم خداصبر بده ب‌معلمای‌بادرک همییشه اینجاام اول گفتم معلما‌حق‌دارن گاهی حتی تشر بزنن ...

دقیقاااا منم میگم معلم مثل دکتر همینطوری ک ب دکتر اعتماد می‌کنی باید ب معلم هم اعتماد کرد ولی من از حضور مادر داخل کلاس ناراضی هستم 

ببین مثلا هر امتحانی که گرفته میشه برگه ها باید دونه دونه داخل پوشه بچه ها برن.حالا طی ماه کلی برگه ...

خب هر سری امتحان که میگیره بزاره تو پوشه تاجمع نشه 

توردخدا پررو نکنید معلمهارو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب هر سری امتحان که میگیره بزاره تو پوشه تاجمع نشه توردخدا پررو نکنید معلمهارو

من وقتی ازم گرفته نمیشه کلا ماهی یک یا دو بار نیم ساعت کمکش میکنم.انقدر معلم خوب و انسانی هست انقدر همه جوره تلاش میکنه سال های اول خدمتشه

کار خاصی هم نمیکنیم .دیگه این چیزی نیس

اره مدام اگر اونجا بودیم و توی دست و پای بچه ها بله درست نبود

کلاس ما نماینده هم نداره که بخوان کمکی کنن توی جشن ها و ....

ببین مثلا هر امتحانی که گرفته میشه برگه ها باید دونه دونه داخل پوشه بچه ها برن.حالا طی ماه کلی برگه ...

اون معلم مگه خودش عرضه نداره مدیریت کنه!!!

دوتا از بچه ها میشن همیار معلم..بعد از هر امتحان با کمک معلم میزارن داخل پوشه کار پاین دردسراهم نداره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
2805
خب هر سری امتحان که میگیره بزاره تو پوشه تاجمع نشه توردخدا پررو نکنید معلمهارو

دقیقا

تقصیر یه عده از والدین هم هست

بیکار هستن و آماده دخالت

معلمم که از خداشه

به جو که ایجاد میشه و دلخوری بقیه بچه ها هم اهمیت نمیدن

دقیقاااا منم میگم معلم مثل دکتر همینطوری ک ب دکتر اعتماد می‌کنی باید ب معلم هم اعتماد کرد ولی من از ...

حتما اولین فرصت برو اداره آموزش پرورش

بخش آموزش ابتدایی

قطعا رسیدگی میکنن

خیالت راحت کارشون بلدن نمیان بگن فلانی اعتراض داره

بازرس میفرستن بررسی میکنه..تذکر میدن بهشون

کسی هم متوجه نمیشه کی شاکی بوده

اون معلم مگه خودش عرضه نداره مدیریت کنه!!!دوتا از بچه ها میشن همیار معلم..بعد از هر امتحان با کمک مع ...

بچه کلاس اولی چطوری میتونه کلر بوک به اون سنگینی رو جابه جا کنه .توی ۱۰۰تا کاور خالی جای برگه ریاضی رو پیدا کنه؟؟؟معلم بی عرضه نیست وقت کم میاره .کار بچه ها نیست

واسه منم طی ماه یکساعت کمک دادن به معلم اصلا سخت نیست و پررویی معلم حساب نمیکنم 

اون دوتا مادر که کلا توی کلاسن بله خیلی ممکنه به بچه ها آسیب بزنن ازلحاظ روحی

ولی معلم ما خیلی خیلی همه جوره تلاش میکنه اما زمان کم‌میارن

زمان ما این چیزا نبود که معلم درس میداد میرفت .الان حداقل معلم دختر من همه جوره داره تدریس میکنه بچه یاد بگیره

با بازی با شعر با نقاشی حتی با کنفرانس های کودکانه

بچه هامون جذب کلاس کرده

دقیقاتقصیر یه عده از والدین هم هستبیکار هستن و آماده دخالتمعلمم که از خداشهبه جو که ایجاد میشه و دلخ ...

خانوم شما دیدی من بیکارم؟؟؟؟من از مادر مریضم هم نگهداری میکنم

وقتی یه معلم نیم ساعت ازت کمک میخواد دیگه فشار نداره که برم یا نه

خوشبحال والدینی که همگی سر کارن وقتاشون پره .لحظه ای تایم خالی ندارن که به یکی کمک بدن

بچه کلاس اولی چطوری میتونه کلر بوک به اون سنگینی رو جابه جا کنه .توی ۱۰۰تا کاور خالی جای برگه ریاضی ...

همه اینکارا رو بقیه معلم ها هم انجام میدن

پسر منم کلاس اول بود دوتا نماینده داشتن مخصوص پوشه کار

دوتا همیار معلم

دوتا نماینده کلاس

اتفاقا میتونن انجام بدن

معلم کلربوک رو میاره

پوشه ها دسته بندی داره و راحت پیدا میشه

میزارن سرجاش

نهایتا اخرهفته ها کلربوک بچه ها رو هرکس واسه خودش میدن ببره خونه مادر چک میکنه و مرتب

بحث هم پیش نمیاد

خانوم شما دیدی من بیکارم؟؟؟؟من از مادر مریضم هم نگهداری میکنموقتی یه معلم نیم ساعت ازت کمک میخواد دی ...

کمک فرق داره تا اینکار

چرا موضع میگیری

همه اینکارا رو بقیه معلم ها هم انجام میدنپسر منم کلاس اول بود دوتا نماینده داشتن مخصوص پوشه کاردوتا ...

حالا واسه ما اینطوری نیست

بچه ها بیشتر به درساشون میرسن

و هر مادری که وقت داشته باشه یه تایمی میره انجام میده

البته کلاس ما نماینده نداره .کسی کلا توی کلاس نیس

من وقتی ازم گرفته نمیشه کلا ماهی یک یا دو بار نیم ساعت کمکش میکنم.انقدر معلم خوب و انسانی هست انقدر ...

بحث وقت و.. نیست

یه سری اصول باید رعایت بشه دخالت مادر توی کلاس واقعا اشتباهه 

حتی اگر کار کوچیک باشه 

وقتی مادرا انجام ندن این بساط هاهم جمع میشه 

جای اینکه به بچه ها مسئولیت بدن تا حس اعتماد به نفس ومسیولیت پذیریشون تقویت بشه 

میان از مادرا کمک میگیرن که بدتر میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شما داری میگی یه عده والدین بیکارموضع نگرفتم .گفتم هیچکس بیکار نیست

اینو واقعادیدم که میگم باور کن

من پسرم خداروشکر مستقله و از همون پیش دبستانی بدعادتش نکردم که حالا فکر کنید بخاطر خودم میگم

الان سومه و کلا حتی برگه های بچه ها رو معلمشون بهش میده تصحیح و درس میپرسه از بقیه و خلاصه بدون نیاز به حضور من خودش از پس همه کارا برمیاد

ولی مادر داریم صبح غذاشو میپزه

بیکاره بقول خودش ..میره میشینه پشت در کلاس😐😐😐😐😐

به معلم میگه هرکاری داری کمک بدم

دخالتاهم که واویلا

جالبه پسرشم از بچه های شیطون  و درس نخون مدرسه هست

تو کارش موندم واقعا

ایشون اگر بیکار نیست پس چیه

دقیقاااا، الان معلم ما تا کمد ی قدم فاصله داره صدا میزنه خانم فلانی ماژیک بده 😐 متاسفم واقعا حتی هم ...

جراح انقدر کمک نداره تو اتاق عمل 

که این معلمای جدید دارن والا بخدا😐😅

2810