2777
2789
عنوان

مامان های اذر۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 253 پست
سلام عزیزم چه خبر خوبید من شنبه سونو وزن دارم

سلام من فردا نوبت دکتر دارم ...

خوب ک چ بگم همش درد های کاذب امروز تازه ۳۳ هفته تموم شده شکمم خیلی اومده پایین 

من ۲۸ هفته و ۵ روز رفتم ۱۳۰۰ بود بچه ....اینقد شکمم پایین اومده استرس زایمان دارم سزارین هستم حداقل باید تا هفته ۳۷ برسونم 

کلافه شدم اصلا نمیدونم باید چی کنم با این اوضاع 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

امیدوارم هرکسی این پست منو میخونه بدوبیراه نگه

من ۴۰ سالمه دوتا پسر دارم خیلی دلم میخواست ی دختر هم داشته باشم تا اینکه حامله شدم واین بچمم پسره خیلی ناراحتم اعصابم همش خورده خیلی وقتا اشک تو چشمام جمع میشه نمیتونم اصلا باهاش کنار بیام تمام امیدم با اینکه ی سونو دیگه بدم و بهم بگن دختره همش میگم خدایا فقط تو میتونی کمکم کنی شب و روزم به این فکر میگذره شایدم سونو اشتباه کرده باشه دلم میخواد از فکرو خیالا بیام بیرون اما خیلی دلم گرفته دست خودمم نیست لحظه به لحظه دارم دعا میکنم که اشتباه شده باشه برام دعا کنید🙏🏻

دوستون دارم
سلام من فردا نوبت دکتر دارم ...خوب ک چ بگم همش درد های کاذب امروز تازه ۳۳ هفته تموم شده شکمم خیلی او ...

ان شا الله که بسلامتی سر وفت زایمان کنی عزیزم 

من سونو وزن رفتم ۳۱ هفته و۵روز وزن بچه ۱۹۰۰بود

من بین زایمان طبیعی و سزارین موندم طبیعی بنا به دلایلی شاید نتونم سزارین دکتر زیر میزی میخواد موندم چکار کنم

2805
سلام دوستان امیدوارم هرکسی این پست منو میخونه بدوبیراه نگهمن ۴۰ سالمه دوتا پسر دارم خیلی دلم میخواست ...

عزیزم خدا بزرگه شاید صلاح و مصلحت در این باشه من ارزوی بزرگم دختر داشتن بود بچه اول پسر شد امید داشتم دومی صد در صد دختر رفتم ۱۲ هفته سونو گفت پسره گفتم خطا داره دختره ولی ۱۸ هفته رفتم سونو گفت ۱۰۰درصد پسره شاید ارزوی دختر داشتن به دلم موند ولی اصلا از دوست داشتن این بچه ام کم نمیشه تیکه ای از وجودم با دنیا عوضش نمیکنم 

سلام عزیزم چه خبر ؟ کی زایمان میکنی ان شا الله

سلام عزیزم من نامه عمل بهم داده برای ۱۱ آذر 

ولی امروز درد داشتم ینی زیر دلم جای سزارین قبلیم سوزش و درد داشتم ولی اینجوری نبود ک مرتب باشه و دائمی مثلا ظهر درد داشتم یه نیم ساعت تموم شد دوباره شب تیم ساعت درد داشتم 

شکمم خیییییلی اومده پایین ....همه بهم میگن تا روز عملت نمیرسی دیگه نمیدونم 

سلام عزیزم من نامه عمل بهم داده برای ۱۱ آذر ولی امروز درد داشتم ینی زیر دلم جای سزارین قبلیم سوزش و ...

بسلامتی زایمان کنی ان شا الله 

من طبیعی تاریخ سونو زده ۳ دی ولی دکتر گفت میتونی سزارین هم کنی زیرمیزی میخواد