2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر حسودی دیگه نمیذاره برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 5164 بازدید | 168 پست
چرا الان ک جا داری خوابگاه بمون راحت

فکر میکنی سادست؟؟

همسرم انقد حساسه که جدایی ما حداقل چندسال طول میکشه بس که مخالف جداییه و دادگاه برم نه معتاده نه بیکاره و نه هم طلاق توافقیه، حق طلاقم ندارم..

یک درصد فکر کن راضی بشه من جدا شم، پدرم بطور کلی منو پرت میکنه بیرون از زندگیش، از اولم به اجبار خودش مجبور بودم ازدواج کنم

کل پولی که دارم سود پولیه که بهم داده بوده و ماشینی که بهم داده بوده و فروختم و درامدم سهمیه که از شغب خانوادگیمون دارم..دیگه هیچی ندارم

دانشگاهم آزاده کلللی خرج دارم، جدا شم بابام هممشو میگیره و خودمم از صحنه روزگار حذف میکنه

فرض کنم همه اینا اوکی بشه و برم خوابگاه، بین ترم و فزجه ها مه نمیشه اونجا موندو چه کنم..

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
فکر میکنی سادست؟؟همسرم انقد حساسه که جدایی ما حداقل چندسال طول میکشه بس که مخالف جداییه و دادگاه برم ...

در واقع مقصر اصلی پدرته ک مجبورت کرده با کسی ک دوست نداری بری زیر ی سقف شما ک سنت کم بوده و علاقه ب تحصیل داشتی چرا اینکارو باهات کرد؟ مقصر بعدی هم شوهر احمقته ک فکر کرده عشق بعدا ب وجود میاد واسم جالب شد بدونم کدوم شهری ک هنوزم مثل ایران ۱۰۰ سال پیش رفتار میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنی سادست؟؟همسرم انقد حساسه که جدایی ما حداقل چندسال طول میکشه بس که مخالف جداییه و دادگاه برم ...

ازاد رفتی انقد راه دور؟؟؟؟

چقد تو دیگ جالبی

لک کردم داری پزشکی دولتی میخونی انقد سختی ب جون خریدی

سلام گلم،به زبون خوش بگیر شوهرتو و راضیش کن که برگردی خوابگاه، راهش جداشدن از همسرت نیست، بهش حق بده کمتر کسی راضی میشه خانمش این همه ازش دورباشه،جز خودت کسی نمیتونه بهت کمک کنه، سعی کن بهش نزدیکتر بشی تا بیشتر بهت اعتماد کنه

2805

سلام خانم خوبین من دیشب اولین بار بود تاپیکتو میدیدم رفتم یه سری به بقیه هم زدم 

حالا اتفاقیه که افتاده  ولی کاری که باید انجام بدی درمان روح و روانت هست که اگه درمان نکنی این خشمهای فروخفته تو بدنت خودشو نشون میده با هزار علامت

شما که خداروشکر پولش رو داری تهرانم تو مسیر دانشگاهته اونجا تراپیستهای خوبی میتونی پیدا کنی 

حقیقتا شیراز که اگه هم باشه من نمیشناسم 

یه خانم بیتا حسینی هست اینستا هم پیج داره دوستم پیش اون میرفت پیجشو ببین اگه باهاش ارتباط برقرار میکنی  حتما برو پیشش سر سری نگیر

به نظرم باهمه سختیخایی که کشیدی اول تلاش کن زندگیت خوب بشه وقتی شوهرت مرد خوبیه درست کردن این به نفع خودته بیشتر 

بعد هم اگه نشد تا چندسال دیگه هزار چرخ میچرخه دنیا 

یه زمانی تو فامیل ما دوتا پسر رفتن زن غریبه گرفتن به خدا انقدر سخت بود همه به اون دوتا جوون حرف زدن ولی چهارپنج سال بعدش همونا که مخالف اون دونفر بودن خودشونم رفتن عروس غریب اوردن

یا بیست سال پیش دخترای فامیلمون  میگفتن حتی خواستگار از شهر دیگه دارن هم جرم بودولی الان سالهاست از همه استانهای کشور وصلت کردن دیگه همه چی عادی شده 

مطمین باش برای شماهم شرایط بهتر میشه  فقط صبور باش درستو بخون برای بچه دار شدنم عجله نکن

من اگه جات بودن برای اروم کردن شوهرت الان فقط اروم باهاش صحبت کن  بگو من 

قراره سالها این راه طولانی رو برم وبیام اگه قراره هربار این الم شنگه رو بخوای راه بندازی که نمیشه 

الانم دلم برات تنگ شده بود دلم خواست بیام خونمون ولی انقدر اذیت کردی که یادم رفت برای چی اومدم پشیمونم کردی  اگه میخوای شرایطمون بهتر بشه اذیت نکن گیر الکی نده

بعضی از تاپیکاتو خوندم عزیزم ، نه از احوالات زندگیت نه هیچی خبر ندارم که بخوام مشاوره یا نظری بدم ولی اوضاع زندگیتو شده با مشاور با هر چی شده درست کن ، ببین این وسط هم خودت هم شوهرت حسابی دارید میسوزید ،هم تو جوونی هم همسرت گناه داره

ازاد رفتی انقد راه دور؟؟؟؟چقد تو دیگ جالبیلک کردم داری پزشکی دولتی میخونی انقد سختی ب جون خریدی

بهم گفته بودن هرکاری کنی هم مردم میگن خب مگه چیکار کردی، باور نمیکردم😂

چون آزاده ینی آسونه؟!

بله اگر متاهل نبودم اگر هر روز آرزوی مرگ نمیکردم الان روزانه میخوندم!

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
ازاد رفتی انقد راه دور؟؟؟؟چقد تو دیگ جالبیلک کردم داری پزشکی دولتی میخونی انقد سختی ب جون خریدی

نمیدونم بعضی آدما اصلا فکر میکنن حرفی که میزنن چه تاثیری داره یا نه، تو مسیری که اصلا نبودن ساده میشینن قضاوت میکنن...

من خودم انتخاب کردم دور باشم! 

هعی..چی بگم...حرف خیلی میتونم بزنم ولی بگذریم..

در واقع مقصر اصلی پدرته ک مجبورت کرده با کسی ک دوست نداری بری زیر ی سقف شما ک سنت کم بوده و علاقه ب ...

بله دقیقا..

اتفاقا تو شهر بزرگی هم هستم..ولی خب ظلم خیلی بزرگی بهم شد

بخوام هی برگردم بهش و یادش بیفتم فقط مث اون روزا روانی میشم..

یادم که نمیره، فقط سعی میکنم خنثی باشم و بهش فکر نکنم

سلام گلم،به زبون خوش بگیر شوهرتو و راضیش کن که برگردی خوابگاه، راهش جداشدن از همسرت نیست، بهش حق بده ...

جا که نمیتونم بشم

منطقی باهاش حرف میزنم

اونم هرچی بیشتر مخالفت کنه بیشتر اعصاب منو خورد میکنه و دور میشیم

سلام خانم خوبین من دیشب اولین بار بود تاپیکتو میدیدم رفتم یه سری به بقیه هم زدم حالا اتفاقیه که افتا ...

سلام

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین

چشم حتما، قبلنم چندبار رفتم ولی خب وقت کافی رو نداشتم

الان مجدد حس نیاز میکنم

خانم بیتا حسینی که فرمودید کجا هستن؟

به نظرم باهمه سختیخایی که کشیدی اول تلاش کن زندگیت خوب بشه وقتی شوهرت مرد خوبیه درست کردن این به نفع ...

ممنونم..چشم💜

2810