2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر حسودی دیگه نمیذاره برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 168 پست
مال این خیلی با احساسه ؟ اتفاقا خیلی هم سنگدله الانم چرا منت استارتر رو میکشه چون میدونه دوسش نداره ...

اتفاقا قبلا یبار بهم گفته همسنای من بچه دارن من جای اینکه زن بگیرم بچه به سرپرستی گرفتم

من بمیرمم بچه دار نمیشم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

بنظرم اولیتت خودت و تحصیلت باشه، بگو من آینده ام رو قربونی تو نمیکنم، شرایط زندگی من تا انتهای تحصیلم همینه نمیخوای طلاق بده، اگر اینقد شک داری بهم رابطه مون بجایی نمیرسم، مرد ایده آل من کسیه که حامی زنشه و کمکش میکنه رشد کنه و بهش ایمان و اعتماد داره، اگر امیدی به رابطتون هس بگو شغل و خونه بگیره شهر دانشگاهت با هم بمونین، چون حقیقتا زیاده مدت تحصیلتون. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلاق بگیر برس ب درست آدم شوهرشو تنها نمیذاره بره خونه باباش اونوقت شنا؟؟؟

نمیتونم طلاق بگیرم 

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
2805
منم گناهی ندارم خدایی..میتونستم الان خونه پدرم باشم و با خیال راحت درس بخونمبخاطر خاستگاری و اجبار ا ...

چی بگم عزیزم حالا دیگع ازدواج کردی و بدون بهتر از اینم نیست تو مرد جماعت مردا اکثرا بی احساس و بی عاطفه هستن

بنظرم بشین زندگیتو کن تو همه زندگی ها مشکلات ریز یا درشتی هست

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

هیچکاری نکردی که، زیادی خوب باش مورد اعتماد باش بیش از حد کم کم درست میشهچون مبدونه اجباری ازدواج کر ...

خب الان چطور قامعش کنم که بتونم از این به بعد قابل اعتماد باشم

بنظرم اولیتت خودت و تحصیلت باشه، بگو من آینده ام رو قربونی تو نمیکنم، شرایط زندگی من تا انتهای تحصیل ...

بنظرم اینا خیلی منطقی و کمک کننده بودن...مچکرم از راهنمایی شما 

چی بگم عزیزم حالا دیگع ازدواج کردی و بدون بهتر از اینم نیست تو مرد جماعت مردا اکثرا بی احساس و بی عا ...

زندگی رو که مجبورم.. ولی نمیتونم بخاطرش از درسم بگذرم

خودش میگه عاشقتم

خب تو هم قراره با یه نفر ازدواج کنی 

فکر کن اونه

سخته ولی هر چی بیشتر باهاش راه بیای بیشتر بهت اعتماد می کنه

مطمئن باش چن سال دیگه هم درستو خوندی هم زندکی تو داری

خب تو هم قراره با یه نفر ازدواج کنی فکر کن اونهسخته ولی هر چی بیشتر باهاش راه بیای بیشتر بهت اعتماد ...

امیدوارم اینطوری بشه..

واقعا خستم..

حس میکنم چندینننن سال گذشته در صورتی که هنوز یکسالم نیست

انقدر برام طولانی گذشته...

2810