2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر حسودی دیگه نمیذاره برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 163 پست
من اگه جات بودن برای اروم کردن شوهرت الان فقط اروم باهاش صحبت کن بگو من قراره سالها این راه طولانی ...

اولش همینطوری بود، الان دیگه خیلی دلخورم و پشیمون از اینکه برگشتم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
بعضی از تاپیکاتو خوندم عزیزم ، نه از احوالات زندگیت نه هیچی خبر ندارم که بخوام مشاوره یا نظری بدم ول ...

ممنونم جانم💜چشم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یه سوال بپرسم اگه صلاح بود جواب بده از قوم خاصی هستی؟؟اینهمه اصرار از مردم شهری که اونجا زندگی میکنی ...

نه نه اصلا

از قوم خاصی نیستم و اصلنم سابقه همچین موضوعی نبوده تو خاندانمون و...

پدرم بخاطر اخلاق و روحیات و کار خودشه که اینطوریه

غیر حضوری هم ویزیت میکنن؟

دکتر بیتا حسینی بزن اینستا میاره اصلا ببین باهاش ارتباط برقرار میکنی همونجا پیام بده بهش شاید جواب داد دوست من قزوین زندگی میکرد خیلی دوره هاش شرکت کرده هم انلاین هم حضوری

گلم اولین اشتباهت این بوده ک ب شوهرت حس امنیت ندادی هر کسی باشه از ترس از دست دادن همسرش اجازه نمیده تو میخواستی طلاق بگیری کلی. هم سر ناسازگاری برداشتی بعد اونم می‌ترسه ک از دستت بده خودتو بزار جای اون اگ اونی ک دوسش داری میخواست بره از هر لحظه نمی‌ترسیدی ب نظرم اول خیالشون راحت ک پیشش میمونی و بهش امنیت بده مثلا اگ رفتی سریع بهش زنگ بزن بد خلقی نکن بهش بگو من میرم درس بخونم برای آینده دوتامون بچمون براش آینده با اونو روشن کن 

اشتباه دومت اسم پسر آوردی ک خط قرمز بوده مخصوصا از شوهر ترسیده تو

وای نه..اون جنوب کار می‌کنه منم از اول میدونستم نمیتونه از محل کارش جدا بشه

محل زندگیتون جنوبه ؟

خب پس خونه نیست پیشت 

فقط احساس نا امنی می‌کنه 

شما باید اعتمادشو جلب کنی 

دیگه از خدا چی میخوای؟بنظرم مرد باید خیلی عاشق باشه تا هرکاری حتی خارج از توانش برای عشقش کنه

به قیمت اینکه انقدر آزار برسونه بهت؟🥲

گلم اولین اشتباهت این بوده ک ب شوهرت حس امنیت ندادی هر کسی باشه از ترس از دست دادن همسرش اجازه نمیده ...

برای بچمون؟

واقعا همچین قصدی ندارم..بگم می‌دونه دارم خالی میبندم..

نمیدونم خیلی سردرگمم

ظاهرا باهاش راه میام که لج نکنه ولی باطنا دلم میخواد یه آجر بردارم بکوبم تو سرش

برای بچمون؟واقعا همچین قصدی ندارم..بگم می‌دونه دارم خالی میبندم..نمیدونم خیلی سردرگممظاهرا باهاش راه ...

خب بهتر نیست تکلیف زندگیتو مشخص کنی از بلاتکلیفی در بیای با خودتون بشین حساب کن میخوای یا ن اگ عیب داره ببین اون عیبش قابل چشم پوشیه یا ن خیلی بیشتره چون نمیتونی ی مرد بی عیب پیدا کنی همه ی موردی دارن