2777
2789
دوستان همه چیز ثابت شدهبگذرید🤦🤦🤦🤦

اخه باید قطع کاربری بشه

یه مدت نتونه بیاد سایت،برا خودش بهتره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دوستان همه چیز ثابت شدهبگذرید🤦🤦🤦🤦

اره بابا بریم سر خونمون من از پیام نی نی یار هم شات گذاشتم از امروز تو همه تاپیک های استارتر میزارم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اره بابا بریم سر خونمون من از پیام نی نی یار هم شات گذاشتم از امروز تو همه تاپیک های استارتر میزارم

کو؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینقدر رو من ریپ نزن بیشخصیت

@niniyar_5    

عزیزم ایشون کاربری دوم استارتر هست و توهین می‌کنه مگه من توهین کردم ؟؟؟

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

اخه باید قطع کاربری بشهیه مدت نتونه بیاد سایت،برا خودش بهتره

نی نی یار تو تاپیک هستن

تصمیم با اونه

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

😂😂😂😂

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

امام رضا،ایشالله جواب تهمتتو بده

امام رضا ایشالا جواب توهین تو رو بده الان که تعلیق شدی میفهمی توهین نکنی

2810