2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر حسودی دیگه نمیذاره برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 162 پست

چی بگم اخه خیلی غیر منطقی ملت نمیخوان بخورنت که 

حالا رشتت چیه ارزش دار هست ؟پزشکی یا پیرا باشه ادم میگه ارزش داره 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داشته گفتی با همشهریای پسرم میام خودتو بزار جا اون

نگفتم با اونا میام

گفتم اونا میان منم باهاشون تو یه اتوبوسم دیگه که خیالت راحت باشه

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
2805
چی بگم اخه خیلی غیر منطقی ملت نمیخوان بخورنت که حالا رشتت چیه ارزش دار هست ؟پزشکی یا پیرا باشه ادم م ...

آخه من به اجبار باهاش ازدواج کردم

مث چی دنبال طلاق بودم بخاطر همین بهم حق طلاق نداده

میدونه هم هدفم از درس خوندن دور بودن ازش بوده

خیلی خیلی خیلی زیادم حساسه رو این موضوع که دوسش نداشته باشم یا توجه نکنم بهش و...

پزشکی هست 

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
عزیزم مردارو نمی شناسی از کاه کوه می سازن

واقعا رو اعصابمه

هرچی سعی میکنم باهاش کنار بیام هی اخم و زهر و کوفت

اگه می خوای درستو ادامه بدی باهاش مدارا کن

چطوررری😭😭😭الان چطوری قانعش کنم

من عصبی بودم اول آروم رفتار کردم اون هی گفت نه اصلا، باید انصراف بدی و اینا منم گفتم غلط کردی 

واقعیه یا اینم مثل این تاپیکهای این چند روز فیکه؟

مگه میشه زن متاهل زندگیشو ول کنه بره یه شهر دیگه بمونه

موقع برگشت هم بگه میخوام با پسرا برگردم؟

یه کم باور کردنش سخته اونم من که تمام اطرافیانم متعهدن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
واقعا رو اعصابمههرچی سعی میکنم باهاش کنار بیام هی اخم و زهر و کوفت

بذار قهر بمونه دیگه مگه ازش خوشت میاد که حالا نظرش برات مهمم باشه 

پاشو برو دانشگات هفته بعد ،اونه که باید کنار بیاد و اوکی بشه تو که نمیتونی ایندتو به خاطر ادم زوری تغییر بدی !!!

یا بهت اعتماد میکنه و اشتی میکنه یا عذاب میکشه ...

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

واقعیه یا اینم مثل این تاپیکهای این چند روز فیکه؟مگه میشه زن متاهل زندگیشو ول کنه بره یه شهر دیگه بم ...

وای عزیزم من ده بار قید کردم به اجبار ازدواج کردم هدفم از درس خوندن همین بوده که دور باشم ازش، خودم اینطوری انتخاب کردم،

رشتمم پزشکیه اولشم بخاطر همین راضی شده برم وگرنه قبلا که درس میخوندم اینجا گفته بودم تحت هیچ شرایطی اجازه نمیده برم راه دور

بعد بخدا نگفتم با پسرا

گفتم همکلاسیام که همشهری ان فلان روز دارن برمیگردن منم باهاشون بیام که خیالت راحت باشه یه آشنا هست همراهم

گفت کیان، گفتم فلانی و فلانی

2810