2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر حسودی دیگه نمیذاره برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 5231 بازدید | 168 پست
دختر خوب شوهر من قبل ازدواج بدتر از اینا سرم دراورد اونقدر ضربه و اسیب روحی جبران ناپذیر بهم زد که ح ...

این آدم من یجایی انقدر دلم براش سوخت که بهش محبت کردم برای یه هفته

برگشت گفت تو برای من فیلم بازی میکنی و اگه فکر میکنی با این کارات بهت حق طلاق میدم و.. کور خوندی و...

گاهی دلم میخواد دوسش داشته باشم و گاهی فکر میکنم اصلا لیاقتشو نداره

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
خیییلی سخت بهش رسیدما...خییییلی.‌خیلی خیلی سخت بودوقتی که دلم میخواست بمیرم یا اونو بکشموقتی بین خود ...

همسرت نمیشه بیاد تو شهر محل تحصیلت کار کنه 

خونه زندگی بیارید اونجا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر شوهرت چند سالشه ؟ بهیچ وجه از درس خوندن دست نکشاینکه میگی خانوادش و خودش خوبن ، هنوز یه ساله ...

27

کوتاه که نمیام تحت هیچ شرایطی

میخوام لج نکنه، نمیدونم چطور قانعش کنم که لج نکنه

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
2805
این آدم من یجایی انقدر دلم براش سوخت که بهش محبت کردم برای یه هفتهبرگشت گفت تو برای من فیلم بازی میک ...

میترسه فکر میکنه دوستش نداری هر کس دیگه ای هم بود همین فکرو میکرد

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بنظر نمیاد شوهرت آدم زیادی بدی باشه خب یکم مراعات کن

مگه چیکار کردم؟!

خدا میدونه تو چه شرایطی درس خوندن تا برسم اینجا..مگه چیکار کردم که بخواد اینطوری کنه آخه..

همسرت نمیشه بیاد تو شهر محل تحصیلت کار کنه خونه زندگی بیارید اونجا

وای نه..

اون جنوب کار می‌کنه 

منم از اول میدونستم نمیتونه از محل کارش جدا بشه

شوهر من با شوهر این فرق دارهمال من بی احساس و بی عاطفه بود

مال این خیلی با احساسه ؟ اتفاقا خیلی هم سنگدله 

الانم چرا منت استارتر رو میکشه چون میدونه دوسش نداره ، اگه استارتر دیگه کوتاه بیاد و ببخشدش و بچه دار بشه و... آقا فیلش یاد هندستون میکنه 

اول دلم براش شوخی ولی تقصیر خودشم هست وقتی میبینه دوستش نداری چرا اصرار داره تو زندگی بمونی و همو اذ ...

اعتقادش اینه اگر من اجازه بدم و گاردمو پایین بیارم و بفهمم چقدر دوستم داره، دوستش خواهم داشت

مال این خیلی با احساسه ؟ اتفاقا خیلی هم سنگدله الانم چرا منت استارتر رو میکشه چون میدونه دوسش نداره ...

چی میخوای بهش بگی بره طلاق بگیزه؟

بهش بگم طلاق بگیر؟؟؟

چرا طلاق بگیره ؟؟؟

وقتی میگه خوبه خرجش میکنه مهربونه دوستش داره از همه لحاظ نرماله چرا طلاق بگیره؟

بره گیر یه ادم الدنگ عوضی که دوستش داره اما بهش توجه نمیکنه بیافته؟

بیخیال بابا راهنماییش کنید بشینه زندگیشو کنه 

نه تا هر چیزی میشه جدایی و نفرت جلو پای مردم بزاریم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

مگه چیکار کردم؟!خدا میدونه تو چه شرایطی درس خوندن تا برسم اینجا..مگه چیکار کردم که بخواد اینطوری کنه ...

هیچکاری نکردی که، زیادی خوب باش مورد اعتماد باش بیش از حد 

کم کم درست میشه

چون مبدونه اجباری ازدواج کردی حساس شده

میترسه فکر میکنه دوستش نداری هر کس دیگه ای هم بود همین فکرو میکرد

منم گناهی ندارم خدایی..

میتونستم الان خونه پدرم باشم و با خیال راحت درس بخونم

بخاطر خاستگاری و اجبار اون من دیگه نمیتونمم پامم تو خونه بابام بذارم

کاملا حق با همسرتونه شما درکش نمیکنی چون هیچ حسی نداری ولی این رابطه تا کی قراره کش پیدا کنه این نخواستنتو اونم میفهمه اگر یه مرد بگ با همکلاسیای خانمم میام زنش خفش میکنه در این حالتم پس ایشون حق دارن و شما راه برای طلاق داری عسر و حرج اعلام کن از زندگی باهاش بیزاری بعد دوندگی رای میدن بهت برای طلاق

2810