2777
2789
عنوان

کی گفت سریال زیبای حقیقی قشنگه 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 53 پست
خیلی قشنگه کخب شما ک با همچین تفکراتی فیلم می‌بینید و دنیای فیلم و سریال رو با واقعیت تطبیق میدی بنظ ...

اره خب به نظرم فیلمی که به واقعیت نزدیک تر باشه جذاب تره 

خیلی از سریال های کره ای هستن به دلم نشستن ولی این یکی کلا تو یه فاز دیگه بود

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مشخصه من عاشقانه ندوس

خب خودت گفتی اولش من سیاسی و ترسناک دوست دارم،کره ایا بیشتر تو عاشقانه بهترن،من نمیگم خیلییی عالی بود ولی خیلی بدم نبود،تلاش کرده بودن بنده های خدا😂

2805
سریال هتل دل لونا و بازی مرگ خیلی خوبن

میشه بگس تو چه ژانری هستن ؟ عاشقانه ان؟

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
اره خب به نظرم فیلمی که به واقعیت نزدیک تر باشه جذاب تره خیلی از سریال های کره ای هستن به دلم نشستن ...

سریال سقوط بر روی تو رو ببین 

یا دونده دوست داشتنی من .فردا .هتل دلونا(البته فانتزیه)

من خودم اینا رو خیلی دوس دارم 

دیگه کیدراما مزش به همین چیزاس😂بزودی اسکویید گیم میاد😃😁💃🏻

پس چرا من اسکویید گیم رو خیلی خیلی بیشتر دوست داشتم😂

سریال سقوط بر روی تو رو ببین یا دونده دوست داشتنی من .فردا .هتل دلونا(البته فانتزیه)من خودم اینا رو ...

عاشقانه هستن؟

چجور فیلمیه ؟ ببین من روباه نه دم رو اصلاااا دوست نداشتم ولی سریال همه ما مرده ایم یا دوباره متولد ش ...

دقیقااااااا منم اینا رو دوست داشتممممم

جنایی راز الوده

خیلییی باحال بود اصلا خیلی فکر کردم که واقعا تو این سریال چه اتفاقی میوفته واقعا خوبببب بود 

مخصوصا بازیگر نقش اولش عاشقشمممم جزو بهترین بازیگرای کره اییه که دیدم بیون یو هان

داستانش راجب یه پسریه که به جرم قتل دو تا از نزدیکترررین دوستاش دستگیر میشه ولی هیچ چیزیییی از اون شب یادش نمیاد

خیلی جالب بود بکگراند کاراکتر ها سناریوش همه چیز جذاب بود

بازیگراش هم واقعاااااا خوب بودن

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

پس چرا من اسکویید گیم رو خیلی خیلی بیشتر دوست داشتم😂

وای خیلیییییی منتظر فصل دومشممممم خیلیییییییی

بازیگرای خفن تری نسبت به فصل یک داره

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

دقیقااااااا منم اینا رو دوست داشتمممممجنایی راز الودهخیلییی باحال بود اصلا خیلی فکر کردم که واقعا تو ...

پس حتما میبینم دمت گرررم😍😍🥰

اره ب جز فردا سقوط بر روی تو خیلی قشنگه ببینش ..ی دختری هس از کره جنوبی ک با چتر پرت میشه تو کره شما ...

اوکی ممنون

میشه بگس تو چه ژانری هستن ؟ عاشقانه ان؟

هتل دل لونا موضوعش کاملا عاشقانه نیس یعنی فقط به عشق و این چیزا مانور نمیده بیشتز درباره روح و آخرت و برزخ و این چیزاس یکمی عاشقانس

بازی مرگ 12 قسمته فک کنم درباره خودکشیه خیلی آموزندس انقد که دوس دارم بازم ببینم

2810