2777
2789
عنوان

کی گفت سریال زیبای حقیقی قشنگه 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 53 پست
خیلیییی بااااحاله فصل اولش عااااالی بودفصل دوم هم اومده ولی من یه قسمتش دیدمنمیدونم به خوبی فصل یکه ...

چه باحاااال 

باید ببینمش

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
اون زیاد باحال نیس

من فصل یکش رو خیلییی دوست داشتم 

ولی راجب فصل دومش مطمئن نیستم

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همه مرده ایمم خیلی خوب بودحیف کره ایا فقط بلدن فیلمو نصفه نیمه ول کنن

ارههه🥲😭🤣

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

ما همه مرده ایمم خیلی خوب بودحیف کره ایا فقط بلدن فیلمو نصفه نیمه ول کنن

اررره منم فصل دومش رو میخااام

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
2805
راجع به یه خانومی هست که شوهرش بهش خیانت میکنه و یه سری ماجرا ها پیش میاد با یه مرد پولدار آشنا میشه ...

اووووه حتما میبینمش👍🏻

چه باحاااال باید ببینمش

این سریال خیلی بیننده های ضد و نقیضی داشت

یه سریا اصرار داشتن که خییلییییی خوبهههههه

یه سریا نه میگفتن اونقدرا هم خوب نبود

سلیقه ایه

به نظر من که ارزش دیدن داشت خیلی کوتاهه ۶ قسمت برای یه مینی سریال عالیه

مگه اینکه داستانو تو فصل دوم خراب نکرده باشن

بعضی سریالا عالینننننن فصل دوم به شدت افت میکنن

نمونش وایکیکی🫤😭🤣🤣

این سریال خیلی بیننده های ضد و نقیضی داشتیه سریا اصرار داشتن که خییلییییی خوبههههههیه سریا نه میگفتن ...

اره وایکیکی هم بد شده بود