2777
2789
عزیزم من یه راهنمایی کلی کنم شمارو اول اینکه شما بعد گرم کردن مجاز هستی تمریناتو انجام بدی خب حالا م ...

اوو. ممنونم🤩🤩🤩عالی

و بنظرت کنار رژیم

هرروز چقدر ورزش کنیم تا تو یک ماه ۴.۵ کیلو رو کم کنیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوو. ممنونم🤩🤩🤩عالیو بنظرت کنار رژیمهرروز چقدر ورزش کنیم تا تو یک ماه ۴.۵ کیلو رو کم کنیم؟

بلاتر برای یه دوست عزیز دیگه گفتم 

عزیزدلم شما هرچی با ورزش سایز کم کنی خیلی بهتره تا وزن کم کردن 

اون مقدار جایی که چربی میگیره خیلی بیشتر ازون مقداریه که عضله جا میگیره خب؟

بنابراین شما با ورزش عضله سازی کنی خیلی محسوس لاغرتر بنظر میرسی در صورتی که اصن وزنی کم نکردی شاید ۴ ۵ کیلو کلن

اما اگه با ورزش رژیمم بگیری میتونی تو ماه ۳ ۴ کیلو لاغر شی

ولی حتمن پروتئین مورد نیاز بدنت و فراهم کنی چون قراره کلی عضله خوشگل بسازی😎🦋

یوگا حرکات سخت هم داره کلاغ رو ببینین یا اون که رو ساعد صاف میشن حتی سلام بر خورشید ولی به صورت کلی ...

بله عزیزم یوگا رو میشناسم کامل اونم خیلی مفیده حرکاتشم به مراتب سخت هس ولی شدتش از پیلاتس خیلی کمتره و در تمرکزش روی تنفس بیشتر هس

ببخشید یه سوال دیگه باورزش میشه سینه فرم بگیره ازشل واویزونی دربیاد‍؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
ببخشید یه سوال دیگه باورزش میشه سینه فرم بگیره ازشل واویزونی دربیاد‍؟

بله عزیزم یه سری ورزشا هس با دمبل باید انجام بدید برای فرم دهی سینه و عضلات سینس در کنارش ریه هاتونم تقویت میکنه

بلاتر برای یه دوست عزیز دیگه گفتم عزیزدلم شما هرچی با ورزش سایز کم کنی خیلی بهتره تا وزن کم کردن اون ...

قربونت برم من که انقد خوبی💗💗

بنظرت با حرکتای هوازی 

و پیلاس کافیه انجام بدم ؟

قربونت برم من که انقد خوبی💗💗بنظرت با حرکتای هوازی و پیلاس کافیه انجام بدم ؟

اره عزیزدلم عالیه میتونی کنار پیلاتس پیاده روی تند یا حتی طناب زدن مثلن داشته باشی فقد اگه میخای پهلو شکمت کلن آب شه کنارش حلقم بزن 

خدانکنه گلم😍🦋

اره عزیزدلم عالیه میتونی کنار پیلاتس پیاده روی تند یا حتی طناب زدن مثلن داشته باشی فقد اگه میخای پهل ...

میگم شنیدم طناب افتادگی رحم میاره 

این‌چیزها راست؟

درستتهه💗

میگم شنیدم طناب افتادگی رحم میاره این‌چیزها راست؟درستتهه💗

ببینید عزیزدلم آره هرچیزی اگه زیاده روی کنی ضرر داره

ولی بنظر من جای طناب زدن میتونی پیاده روی تند داشته باشی روزی یه ساعت خیلی مفیده براتون گلم😍🦋

ببینید عزیزدلم آره هرچیزی اگه زیاده روی کنی ضرر دارهولی بنظر من جای طناب زدن میتونی پیاده روی تند دا ...

اخه بیرون خونه نمیتونم برم

سالن بزرگه حیاطم داریم ولی تند اون صورت نمیشه

طناب در حد ۱۵۰ تا ۲۰۰ تا اینا

2810