2777
2789
حالا اونو حو اسمهستیه حرکت کلی میخوام ببینم تو چه رنجی هست حرکاتش وگرنه با یه حرکت که ورزش نمیشه

صدف پیلاتس تو اینستا 

سایت هم داره تو تل هم هس

چندین جلسه رایگان گذاشته من انجام دادم عالی انجام میده

شبیه یوگاست؟من دارم یوگا میرمفردا جلسه دوممهبرای کیست و قندخون و استرس خوبه یوگایه سری گفتن پیلاتس ب ...

گلم یوگا خیلی ملایم تره 

بعد کلن یوگا و پیلاتس خب برای کیست تخمدان و بیماری‌ای زنان خیلی مفیده چون ۹۰ درصد تمرکز ورزشا روی عضلات مرکزیه بدنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخته حرکاتش؟رونم اب میکنه؟

اره حرکاتش خیلی سخته 

کلن برا فرم دهی بدن خوبه چربیارو آب میکنه در کنارش عضلم میسازه 

ینی بدن از ریزترین عضلات شروع میکنه شکل گرفتن

من چندماهه فیتنس کار میکنم ولی سایز خیلی کم کردم وزنم زیاد کم نشده بعد چه مدت وزنمم خیلی تغییر میکنه ...

عزیزدلم بهترین روش تناسب اندام همینه

وزن کم نکنی ولی سایزت کم شه این به این معنی هس که شما درصد عضله بدنت رفته بالا این خیلی عالیه

فکر وزن کم کردن نباش مهم سایزه 

این واسه چی خوبه؟یه حرکتی هم میگی روی چربی سوزی و لاغری اثر زیاد داشته باشه😅💗

عزیزم من یه راهنمایی کلی کنم شمارو 

اول اینکه شما بعد گرم کردن مجاز هستی تمریناتو انجام بدی خب حالا میتونه گرم کردنت هرطوری باشه رقص طناب دو حتی پیاده روی تند جوری که ضربان قلبت بره بالا

قانون دوم اینکه تو تمام حرکات باید شکم و باسن منقبض باشه سفت سفت

بعدی نفس عمیق ینی دم و باز دم مرتب و منظم 

بعد اینکه حرکات پلانک و دانکی فووق العاده چربی سوز و عضله سازه

امیداورم کمکت کرده باشه😍🦋

گلم یوگا خیلی ملایم تره بعد کلن یوگا و پیلاتس خب برای کیست تخمدان و بیماری‌ای زنان خیلی مفیده چون ۹۰ ...

یوگا حرکات سخت هم داره 

کلاغ رو ببینین 

یا اون که رو ساعد صاف میشن 

حتی سلام بر خورشید 

ولی به صورت کلی صحبت شما درسته

2810