2777
2789
عنوان

با اینکه نخوری نپوشی سفر نری تا خونه بهتر و ماشین بهتر بخری موافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 73 پست

موافق بودم تا اینکه این سری این کار رو انجام دادیم یعنی رفتیم یه آپارتمان نسبتا گرون رو پیش خرید کردیم و الان استرس و فشار مالی زیادی رومونه شاید اگر برمیگشتم عقب اینکار رو نمی‌کردم واقعا به حرف آسونه در عمل سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخرشم جناب عزرائیل جلوتو میگیره و ایست میده.وسلام و علیک پایان خط

دقیقا شوهر خواهر شوهرم

یبار ندیدم غذای خوب بخورن یا لباس خوب بپوشن

اخرشم توی ۴۰سالگی فوت کرد بنده ی خدا 

هیچ لذتی نبرد از زندگیش

2805
نه عزیزم ما خونه خریدیم تا خرخره رفتیم زیر قسط ولی بجای اینکه از شکم بزنیم با برنامه خرج کردیم لباس ...

خب فکر می کنم منظورم استارتر هم همین بود دیگه حالا نه اینکه دقیقاً گشنگی بکشی ، منظورش همین سه شیفت کار کردن و تفریح نداشتن بود

خونه رو چقدر خریدید عزیزمچقدر پول دادید چقدر دیگه باید بدید

سه تومن دادیم و هنوز دو میلیارد دیگه باید بدیم یعنی ماهی بالغ بر صد میلیون 🥵 تازه تقریباً دو سال دیگه هم تحویل میدن

تفکر صفر و صدی نداشته باشین

نه ازین ور بوم بیوفتین نه ازونور

چون اگه خیلی هم قناعت کنیم ، بعد یه مدت روی دلمون سنگینی میکنه

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
به رعایت تعادل بشدت پایبندم اینده مهمه خیلی زیاد ولی از کجا معلوم من تو اینده باشم؟

ببین پس انداز هم ب اندازه ش خوبه .به نظر من مثلا یدونه خونه داشته باشی یه ماشین . حالا مثلا یه سرمایه گذاری کوچیک کنی واس آینده ی بچه ت یا واس روزای بیماری و اتفاقایی ک پیش بینی نشده 

خو این خوبه .بعدش دیگه هرچی دلت میخواد تفریح کن خرج کن

اما من آدم دیدم ۹۰ سالشه بازم دلش نمیاد بخوره بپوشه . کلا آدم هرچی پیر تر میشه انگار حریص تر میشه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من از آینده میترسم یه خونه و ماشین معمولی کافیه و بعد دیگه فقط زندگی باید کرد .من به شخصه تو خونه ا ...

فکر میکنی بعد ک میری تو خونه معمولی می‌بینی یا کوچیکه یا محله اش خوب نیست میگه باید عوضش کنم و....

طمع آدمیزاد انتها نداره

ببین پس انداز هم ب اندازه ش خوبه .به نظر من مثلا یدونه خونه داشته باشی یه ماشین . حالا مثلا یه سرمای ...

اره واقعا 

اینکه بلد باشی زندگی کنی و دلت بیاد ب وقتش پول خرج کنی بنظرم واقعا هنره

Off از ۶/۱۹🙃💕
من از آینده میترسم یه خونه و ماشین معمولی کافیه و بعد دیگه فقط زندگی باید کرد .من به شخصه تو خونه ا ...

آره خونه واجبه بخدا .این که هرسال باید اسباب کشی کنی عذااابه . حالا من یکی رو میشناسم داماد داره اما هنوز مستاجره بعد از این آدما هستن ک فقط به سر و لباسشون اهمیت میدن. هر روووز ی مدل لباس میپوشن . ولخرج ن

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2810