2777
2789
عنوان

با اینکه نخوری نپوشی سفر نری تا خونه بهتر و ماشین بهتر بخری موافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 73 پست

الان جوونی از خرید یه لباس یا رفتن یه سفر خوش حال میشی ۳۰ سال دیگه بر فرض همه پولاتو جمع هم بکنی دیگه ذوق این چیزا رو نداری

من موافق ولخرجی نیستم ولی زیادی پول جمع کردن و از خوشیا زدن هم لذت زندگی رو از بین میبره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نه عزیزم 

ما خونه خریدیم 

تا خرخره رفتیم زیر قسط 

ولی بجای اینکه از شکم بزنیم 

با برنامه خرج کردیم 

لباس کمتر گرفتیم 

و شوهرم بیشتر کار کرد 

بعضی روزا روزانه شبانه روز ۳ساعت میخوابید

ب نظرم باید مدیریت کرد همه چیو راستش شوهرم ب من پولتشو رو نمیکنه ولی فکر کنم برجی ۲۰/۳۰تومن دراومد داره اگه بدش ب من من هم درست میخورم هم میپوشم هم صاحب خونه و ماشین میکنمش اما اون ب من اعتماد نمیکنه

تعادل 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

والا من مامانم همیشه توصیه میکرد قبل از اینکه بچه بره مدرسه سعی کنین به یه جایی برسین چون بعدش هم بزرگتر میشه وخواسته هاش بیشتره هم هزینه هازیاده منم به حرفش گوش کردم و۸سال باقناعت زندگی کردیم والان خداروشکرراضیم هم خونه داریم وهم ماشین والان باخیال راحت میتونم خرج کنم چون حداقل نگران سقف بالا سرم نیستم

همین کار کردم یک آدم افسرده ام با خونه بزرگ که هنوز نمیتونم توش زندگی کنم با ماشین خوب که پول بنزین گاهی ندارم چون انقد وام قسط داریم واس خونه بزرگ خریدن ماشین خوب خریدن ترکیدیم

آره 

به قول معروف ۱ سال بخور نون و تره 

یه عمر بخور نون و کره 

چندسال سختی به شیرینی بعدش می ارزه 

راحت شدن از مستاجری و ماشین خوب و ... 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

والا ما هم تفریح مسافرت نداریم فقط میخوریم ک گرسنه نمونیم اما به پس اندازم نمیرسه .این سوال شما واس وقتی بود که یکم ارزونی بود . الان حقوق میگیری از اونطرف تموم میشه . چ پس اندازی 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2810