2777
2789
نگرانی ، حواس جمع بودن یکم خوب، اما نه درحد شماتاخدا هم نخواد برگی ازدرخت نمی افته،

میدونم ولی سریع حالم بد میشه یه چیزی میبینم یا میشنوم.یه کلیپ غمگین راجب بچه تو اینستا ببینم که افتاده یا آسیب دیده دیگه اون شب خواب ندارم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم تاپیک؟چی شده؟

تاپیک داستان مرگ یه بچه یازده ساله ،نتونستم لینک بزارم تو به روز شده ها میبینیش

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

به جای بچه خودت ببر یک روانپزشک خواهر وضعت خراب یک بچه ترسو و بدرد نخور بار میاری اینجور

این همون پانیکه؟؟خیلی استرس دارم انقد لاغر شدم که نگو از استرس ،وقتی میبریمش شهر بازی از استرس نزدیکه گریم بگیره ،پسرمم اذیته بیچاره🥺

کاش فقط بمیرم راحت بشم .شبا تو فکر میفتم میگم خدایا من بچمو چطور میفرستم مدرسه بین اون همه بچه ،اگه ...

خب عزیزم نکن وسواس فکری و بیماری دارین فک کنم انشاالله که هیچیش نمیشه بندازش تو دستای خدا و بگو بخودت میسپارمش فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین آروم باش فکرای بد و جذب نکنید لطفا خودتونو مریض میکنید 

ببین گلم اگه عمرش به دنیا باشه هیچیش نمیشه اگرم که قسمتش اون باشه تو بغلتم نگه داری خدای نکرده خدا میبرتش استرس نگیر پسر من پنج ماه پیش از ارتفاع ۶متری آجر پرت کردن خورد تو سرش خونش فواره میزد تو صورتم ولی حتی بیهوشم نشد نشنج هم نکرد اصلا دوبار عملش کردن نصف سرش پلاتینه دکترا گفتن معجزه شده برات فقط شکر کن

عزیزم شما وسواس فکری و نشخوار فکری داری و اضطرابت بالاست. اینارو به پسرت هم انتقال میدی با این کارا

میدونم دست خودت نیست

اجازه بده پسرت مستقل باشه. این بزرگترین لطفی هست که بهش میکنی. فکر کنم کنترل گر هم هستی و مدام برای هرچیزی حساسی. اینجور به مرور از خونه زده میشه

باید به بچه ها حس رهایی و آزادی داد و بهشون فهموند اعتماد کامل بهش داری. و در عین حال تکیه گاه و حامیش هم باشی حتی اگر بزرگترین خطاها ازش سربزنه  

خب عزیزم نکن وسواس فکری و بیماری دارین فک کنم انشاالله که هیچیش نمیشه بندازش تو دستای خدا و بگو بخود ...

درسته همش وسواس فکریه ،ممنونم من هرروز میگم خدایا پسرمو به تو میسپارم ،مراقبش باش و به سلامت برگردون بهم.واقعا حالم بد میشه ،بچه های زخمی غزه رو میبینم ،یا بچه های سو تغذیه لاغر رو گریه میکنم براشون ،شوهرم دیگه اجازه نمیده ببینم🥺

عزیزم شما وسواس فکری و نشخوار فکری داری و اضطرابت بالاست. اینارو به پسرت هم انتقال میدی با این کارام ...

اصلا بچم بجای اینکه لذت ببره از بازی همش به فکر اینه من عصبی و ناراحت نشم ،اونم استرس زیاد داره ،دست خودم نیست.بنظرت چه قرص آرامبخشی میتونم مصرف کنم؟

عنوانش رو تایپ کن لطفا

داستان از بین رفتن یه بچه یازده ساله 🥀🖤

نباید نگاه کنین تحریک میشه اعصابتون بدتر میشین

واقعا دیونم میکنه این مسائل ،الانم بغض گلومو گرفته خونه پسر عمو شوهرم اومدیم عیادت ،به زور جلو خودمو گرفتم گریه نکنم