2777
2789
جات باشم اصلا نمیارم ،بخدا خیلی سخته خییییلی من روزی صد بار میمیرم ،تو روزای کاملا عادی و خوب همش بف ...

عزیزم استرستو کنترل کن خب بچه رو تنها نفرست جایی اگه تهرانی حساسی برا آلودگی بگو ماسک بزنه بچه 

برام دعا کنید ♥️🤝🏻

برای استرسه ؟

برای استرس. وسواس فکری . وسواس تمیزی . بیش فعالی.  توجه کم و خیلی چیزای دیگه. نوروفیدبک معمولی الکیه این لورتا نوروفیدبکه. اگر بیمه تکمیلی دارین پوشش میده

من دخترم رو برای استرس دادم میبرم. الان ده جلسه رفته فکرکنم ۲۰ تا دیگه مونده.یه تغییراتی دیدم ولی خب باید درمانش کامل بشه تا بتونم نظر بدم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا روزی فراموش کردی که تا اون نخواد برگی از درخت نمی افته تو بیشتراز خدا واسه بچت مهربانی آیا یه او ...

درسته واقعا کی از خدا مهربونتر و دلسوزتر 🥺

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

برای استرس. وسواس فکری . وسواس تمیزی . بیش فعالی. توجه کم و خیلی چیزای دیگه. نوروفیدبک معمولی الکیه ...

چطور انجام میشه عزیزم؟چیزی وصل میکنن به مغز؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

عزیزم استرستو کنترل کن خب بچه رو تنها نفرست جایی اگه تهرانی حساسی برا آلودگی بگو ماسک بزنه بچه

توکل بخدا ،شیرازیم ،اینجام تقریبا هوا آلودس ،ماسک رو همیشه میزنه بیچاره عادت کرده 🤕

داستان از بین رفتن یه بچه یازده ساله 🥀🖤

رفتم خواندم

ببین استرس به خودت نده

منم آدم استرسی هستم واسه همین خواستم برم بخونم

تو اون مورد فقط مادر بچه مقصر بوده

هیچوقت نباید بچه رو طولانی مدت دست افرادی سپرد که بچه رو نمیشناسن

اون بچه یه شب باغ بوده چند روز خونه دایی چند روز خاله درحالی که مریض بوده

اینکه بچه بدمریضی هست یا نه رو فقط مادر بچه یا کسی که بزرگش می‌کنه می‌دونه

مادر ریتم نفس کشیدن و سرحال یا بی‌حالی و بقیه خصوصیات بچه رو میشناسن

اگه مادرش پیشش بود از مدل سرفه و نفس کشیدنش میفهمید حالش بده

مهمتر اینکه هرکسی بچه داره می‌دونه تب بیشتر از 72 ساعت مراجعه به بیمارستان لازمه

درسته همش وسواس فکریه ،ممنونم من هرروز میگم خدایا پسرمو به تو میسپارم ،مراقبش باش و به سلامت برگردون ...

اصلا نبین عزیزم اصلا باید از همچین محیطهایی کلا دور باشین همیشه به خدا توکل کن بچه ها رو خدا نگه میداره چقد باوجود اینکه چهارچشمی مواظبشونیم وقتی چهاردست و پا راه میرن یا تازه راه افتادن میخورن زمین از پله میفتن و سرشون میخوره جایی خدا خودش حافظ خودتو اذیت نکن خدایی نکرده مریض بشی بیماری روحی واویلاس

اصلا نبین عزیزم اصلا باید از همچین محیطهایی کلا دور باشین همیشه به خدا توکل کن بچه ها رو خدا نگه مید ...

ممنونم عزیزم توکل بخدا 🥺♥️

انشاالله دوتا دیگه بیاری تا وسواست کم بشهچون تک فرزنده حساس شدی

وااای خدای من اون که رسما دیونه میشم.این استرس رو مادرم به من منتقل کرد من اینجوری نبودم ،همش میترسه و استرس داره درحدی که منم اینجوری کرده

رفتم خواندمببین استرس به خودت ندهمنم آدم استرسی هستم واسه همین خواستم برم بخونمتو اون مورد فقط مادر ...

خیلی دلم براش سوخت ،مخصوصا تو غسال خونه 🥺لعنت به پدر و مادر بی مسئولیت که اصلا فکر بچه نیستن .

ولی واقعا استرس سمه ،من از استرس سینم فیبروکیستیک شد