2777
2789
عنوان

شما بودین باهاش ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 160 پست
دوتا چیزو باید دقت کنی:این که از نظر طرز فکر همخونی دارین یا نه با توجه به اخلاف تحصیلاتتوندوم موضوع ...

چون سوادش کمتره اینطوری نیست هیچی حالیش نباشه خیلی تو صحبت کردن و تصمیم گیری و اطلاعات عمومی از من بهتره. در مورد کمک به خونوادش هم اینطوری نیست نیازمند باشن فقط خونه هاشو داده اجاره گولش میده مادرش میگه نیازم نیست. در کل خودش نسبت به خونوادش وضعش خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شناخت اخلاقی که اینطوری کسب نمیشه بشه گفت صد در صد اخلاقش اوکیه. بعدم مسأله ای که مطرح کرده کمک مالی ...

خونوادشو میشناسم یه خواهر مجرد داره فقط و خودشون خونه و ماشین دارن اما پولی که بابت اجاره خونه هاش هر ماه میدن بهش رو میده مادرش میگه خودم لازمم نیست 

2805
بیا خودمونو قول نزنیم خودتون که مدرک حقوق دارید 🤧

خب من خیلی تجربه های جدید تو دانشگاه کسب کردم

موارد قانونی یاد گرفتم که تو زندگی بدردم میخورن

یا میتونم به بقیه کمک کنم. در آینده هم میتونم بچمو

درباره دانشگاه و محیط و چالش‌ها راهنمایی کنم

چون خودم تجربه دارم. با آدمای زیادی در ارتباط بودم

چه خوب چه بد. هرکدوم یه چیزایی بهم یاد دادن

خلاصه که دانشگاه فقط به مدرک یا درآمد نیست

جنبه های معنوی هم داره. اونا هم یه بخشی از ماجرا ان

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
الان فقط مشکل تحصیلاتشه ؟تحصیلات خیلی خوبه ولی خب هدف از درس خوندن به ی جایی رسیدن و درامد داشتنه دی ...

اون آدم بی سوادی نیست همین الان هم 3تا اختراع داره و در کل فقط دانشگاه نرفته 

الان پول خیلی مهمهاگر خانوادهوخوب داره و از نظر اخلاقی مشکل نداره قبول کنکارمند بود توب این سن حتی ی ...

خونوادش خوبن مادرش احتراممو داره خواهرش هم خیلی دوسم داره در کل خودشم مستقله طوری نیست تحت تاثیر خونواده باشه 

الان پول خیلی مهمهاگر خانوادهوخوب داره و از نظر اخلاقی مشکل نداره قبول کنکارمند بود توب این سن حتی ی ...

اره به این فکر میکنم میگم داداش های خودم کارمندن اما زندگیشون معمولیه

خب من خیلی تجربه های جدید تو دانشگاه کسب کردمموارد قانونی یاد گرفتم که تو زندگی بدردم میخورنیا میتون ...

الان اینترنت هوش مصنوعی که می‌تونه کمک حال انسان باشه در این جریانات 

الان باید به فکر اقتصاد هم باشی اگه نجبی هفت گروه نهته نه کسی میاد بهت بخاطر مدرکت یه گرون بذاره جیبت نه دل بسزونه 

الان اینترنت هوش مصنوعی که می‌تونه کمک حال انسان باشه در این جریانات الان باید به فکر اقتصاد هم باشی ...

خیلیا با همون مدرک شاغل شدن و به موقعیت خوبی رسیدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خب من خیلی تجربه های جدید تو دانشگاه کسب کردمموارد قانونی یاد گرفتم که تو زندگی بدردم میخورنیا میتون ...

رفتارش کمتر از یه لیسانس نیست تو خیلی زمینه ها مشکلی داشته باشم اون منو راهنمایی میکنه اینطور نیست فکر کنید رفتار بلد نیست

چون سوادش کمتره اینطوری نیست هیچی حالیش نباشه خیلی تو صحبت کردن و تصمیم گیری و اطلاعات عمومی از من ب ...

نه که حالیش نباشه

ولی دانشگاه مث سربازیه😂تاثیر خوبی رو مردا داره.رو مردای فهمیده البته،رو این علافاشون نه.مثلا همسر خودم الان که درس خونده یه فرقایی کرده.حتی والدینشم میگن.

البته تا کارشناسی بسشونه.مال من زیادی خوند.ارشدشم آخراشه.ولی در کل باید ببینی چطوریاس دیگه‌‌...

اون کمک به خونواده هم باید ببینی مشکل ساز نشه تو زندگی خودت.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خیلیا با همون مدرک شاغل شدن و به موقعیت خوبی رسیدن

شما درست میگین من هم دوس داشتم تحصیل کرده باشه ولی طبق چیزایی که گفتم به نظرتون میشه از این یه مورد چشم پوشی کرد؟ 

2810