2777
2789
عنوان

شما بودین باهاش ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 160 پست
مدرکو بیرون میفروشن

99 درصدشون معتبر و قابل اطمینان نیستن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم خیلی دوسش دارم. اشکالش چیه؟

دوتا چیزو باید دقت کنی:

این که از نظر طرز فکر همخونی دارین یا نه با توجه به اخلاف تحصیلاتتون

دوم موضوع کمک کردنش به خونوادش

من خودم وقتی مجرد بودم خیلی برام مهم بود که خونواده پسر مرفه و سیر باشن،چون خیلی رو فرهنگشون اثر داره،این که خونوادش نیاز مالی داشته باشن و پسر مجبور شه کمکشون کنه یه جاهایی چالش سازه

باید حالا ببینی چطوریاس

صرف گفتن شرایط نمیشه نظر داد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2805

دیگه دوره کارمندی و درس و مشق تموم شده الان خیلی هشتادیا دیدم اصن دانشگاه نمیرن و مستقیم میرن تو کار ازاد کارمند مگه ماهی چن میگیره همیشه هشتشون گرو نهشونه اگه درس خونده بودو کارمند بود الان نه خونه داشت نه سه ماشین و ...ارشدم دیگه مثه قدیم نیس کافیه ثبت نام کنی خیلی کاره خاصی نیس

خودم 30 اون 35

اگه تحصیل خیلی برات مهم نیست و از هر لحاظ خوبه

از اون مورد چشم پوشی کن و جواب بله بده

ایشالا که خوشبخت بشی😘

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
دقیقا تاپیکارومیبینی همه دارن از اخلاق بد و بی پولی شوهر مینالن الان مورد ایشون جفتشو دارن بعد دارن ...

شناخت اخلاقی که اینطوری کسب نمیشه بشه گفت صد در صد اخلاقش اوکیه. بعدم مسأله ای که مطرح کرده کمک مالی به خانواده ممکنه یه نشونه باشه

خوبه دیگهدرجه اول اخلاقشم بسنج چون اخلاقش باهات جور نشه تمام زندگی لنگ میمونی ولی اگه اخلاقش خوب بود ...

من بیشتر بخاطر اخلاقش دوسش دارم وگرنه محال بود با کمتر از لیسانس برم تو آشنایی

مدرک یه کاغذه وهیچ خیلی ها این ورا خریدن و....نگم برات

آخه فقط مدرک نیست

به علم و دانسته های اون شخص اضافه میشه

یه مرحله و قسمت جدید از جامعس

تو محیط متفاوت قرار میگیره و آشنا میشه

تجربه های جدید کسب میکنه

در آینده بچشو راهنمایی میکنه و درکش میکنه و...

بحث فقط مدرک نیست. جنبه های دیگش مد نظرمه

الان فقط مشکل تحصیلاتشه ؟

تحصیلات خیلی خوبه ولی خب هدف از درس خوندن به ی جایی رسیدن و درامد داشتنه دیگه که ایشون الان دارن و تو کار ازاد موفقن 

من اطرافم تحصیل کرده و نکرده ی موفق و با شخصیت دیدم برعکشم زیاد دیدم متاسفانه 

فقط اخلاقی بیشتر بسنجش ببین اجتماعی هست اخلاقش خوبه و اینا ...

شغلش چیه???

کنارش حالت خوبه???

حس امنیت و ارامش داری وقتی باهاشی???

بادرک و منطقی هست???

همدیکه رو میفهمین و درک میکنین???

استقلال فکری داره???

از نظر اعتقادی همکفو و همنظر هستین???

بخاطر تفاوت تحصیلیتون هیچوقت سعی کرده تحقیرت کنه??? خودت چه حسی داری???

........

به این موارد و خیلی موارد دیگه توجه کن و با توجه به این موارد تصمیم بگیر حتمااا مشاوره پیش از ازدواج برین و انواع تستهارو ازتون بگیره

2810