2777
2789
عنوان

کاربرههه محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 64 پست
تو این سایت زیادن آدمایی که نه سواد دارن نه ثروت فقط جو گیر میشن یه چی بلغور کنن🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا آدم ناراحت میشه من مهندس نیستم به قرآن ولی اینکه میان یه شغلو مسخره می‌کننو میگن چیز خاصی نیست حرصم میگیره چند وقت پیشم با یکی بحث میکردم سر اینکه می‌گفت قاضی از همه شغلش بلند مرتبه تره و پرستاری و پزشک متخصص به گرد پاش نمیرسن بابا بنده خدا همه شغلا به هم مرتبطن اگه یکیش نباشه زندگی فلج میشه چرا میکوبیم شغلارو اخه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تو کامنت قبلیتم گفتی جوابتو نمیدم باشه تو راست میگی مهندسان تومنی نمی ارزند پسر ۱۷ساله خانواده ش ...

برو تاپیک هاشو بخون خودت میفهمی که......🤣🤣🤣🤣

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍

برو تاپیک هاشو بخون خودت میفهمی که......🤣🤣🤣🤣

😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
به خدا آدم ناراحت میشه من مهندس نیستم به قرآن ولی اینکه میان یه شغلو مسخره می‌کننو میگن چیز خاصی نیس ...

نشونه کمبوده

طرف داره نون خشک میخوره میگه پولدارم....

طرف سواد نداره میگه مهندسی......

طرف اخلاق نداره بعد حرفایی میزنه که.....

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍

نشونه کمبودهطرف داره نون خشک میخوره میگه پولدارم....طرف سواد نداره میگه مهندسی......طرف اخلاق نداره ...

اصلا این فرهنگ اشتباه نمی‌دونم از کجا اومده 

باورت میشه اینجا میگفتن بین مهندس انرژی اتمی و پزشکی صد در صد پزشکی بالاتره😀

یا بین خلبانی و پزشکی دومی رو انتخاب می‌کردنو میگفتن خلبان که شوفره

لعنتیا فقط پزشکی و دندون رو شغل می‌دونن داروساز رو هم شامپو فروش تلقی میکنن کلا این سایت باعث فشار خوردن من میشه وقتی بحث راجع به شغلا میشه😂🤦

اصلا این فرهنگ اشتباه نمی‌دونم از کجا اومده باورت میشه اینجا میگفتن بین مهندس انرژی اتمی و پزشکی صد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینجا یه مواردی به‌ چشمت میخوره که دوس داری سرتو بکوبی به دیوار😁😁😁😁

من اوایل آتیش میگرفتم اما الان خیلی بهتر شدم🤣

موفق باشی😇🥰

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اینجا یه مواردی به‌ چشمت میخوره که دوس داری سرتو بکوبی به دیوار😁😁😁😁من اوایل آتیش م ...

اره به خدا😂🤦

مچکرم همچنین

چرا دوست دارین انقد شغلارو بکوبین؟

نمیدونن چقدر اذیت شدیم تا همین مدرک رو گرفتیم و چقدر درس خوندیم و شب بیداری کشیدیم

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

نمیدونن چقدر اذیت شدیم تا همین مدرک رو گرفتیم و چقدر درس خوندیم و شب بیداری کشیدیم

دقیقا هیچکس به راحتی جایگاهی که داره رو کسب نمیکنه مهندسی هم اصلا جز رشته های آسون نبوده و نیست

دقیقا هیچکس به راحتی جایگاهی که داره رو کسب نمیکنه مهندسی هم اصلا جز رشته های آسون نبوده و نیست

نه بخدا برن سوال کنن فقط دورس استاتیک و مقاومت مصالح چقدر کتابای سختی بود فقط همین دو تا باقیش بماند من که خیلی اذیت شدم همش ریاضی و فیزیک بود

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

@نفیسهه_۱۳۸۰ بیا لطفا توضیح بده

سلام عزیزم من تازه رسیدم خونه حس میکنم مریض شدم😷

عزیزم ی عده توهم زدن تو این سایت ک اره همه چیز فیکه اکثراا هم بچه هایین ک رمان میخونن.من همین الان  اومدم دختره رو هم دیدم ی دختر تازه کار ک مدیر تبلیغات شده بود و انگار خیلیم کارش واسش مهم بود.کلا باهمه هم همونجوری گرم بود با منم وقتی فهمید کیم گرم برخورد کرد

ب نظرم من اشتباه کردم ک روی این موضوع حساس شدم و ازاون بدتر برداشتم اسکرین گرفتم فرستادم ک بیان بهم تهمت دروغگویی و فیک بزنن و اعصابمو بهم بریزن.

بهرحال خوشحالم ک خیالم ازبابت این مسئله راحت شد وواقعا هم واسم مهم نیست ک راجبم چی فکر میکنن.دیگ ی حرفو ک nبار نباید زد من حتی تصویر صفحه دوم شناسناممو واسه یکی از کاربرا تو تلگرام فرستادم ولی خب ادمایی ک خودشونو زدن بخوابو نمیشه بیدار کرد..

بهرحال دوستان من اومدم ازتون راهنمایی بخوام ک بعضیا لطف کردن و بعضیام تو شرایط بد روحی من نمک روی زخم شدن؛؛من هرگز چت فیکی رو در تاپیکام قرار ندادم شاید ب خاطر سن کم و کم تجربگیم در بیان اینجوری برداشت شده..چ از جانب همسرم و چ از جانب خودم.هیچکس هم قصد سوء استفاده از شما رو نداشت.

ایشالا ک همیشه دلتون شاد و خوش باشه.. ادمارو تو لحظات سختی باید شناخت حتی در نی نی سایت

جواب ابلهان خاموشیست💛

سلام عزیزم من تازه رسیدم خونه حس میکنم مریض شدم😷عزیزم ی عده توهم زدن تو این سایت ک اره همه چیز فیکه ...

سلام ممنون توضیح دادی امیدوارم همیشه پایدار باشید 🤍🌱

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام ممنون توضیح دادی امیدوارم همیشه پایدار باشید 🤍🌱

فقط بخاطر شخص خودت نوشتم وگرنه مطمئن باش  آدمایی ک بجای مرهم شدن و آرامش دادن نمک روی زخم میشن و ی بار اضافه ارزش تایپ کردن ندارن💙

مرررسی‌گل گلی

بیا شخصی عکس گلی ک ب سلیقه خواهرشوهرم خریدیم بردیمو برات بفرستم بگو چطوره🤭🤭

جواب ابلهان خاموشیست💛

نه بخدا برن سوال کنن فقط دورس استاتیک و مقاومت مصالح چقدر کتابای سختی بود فقط همین دو تا باقیش بماند ...

درسته کار هرکسی نیست