2777
2789
عنوان

مهمون برام اومده پرو میگ جامو با شوهرم تو یه ا ت ا ق بنداز

| مشاهده متن کامل بحث + 320624 بازدید | 912 پست
خب تازه عروس داماد فرق میکنه .بعد بعضی وقت مرد هانمیتونن خودشون کنترل کنن بعد هم شاید زن وشوهرهایی ا ...

این چیزا تو کت من نمیره من جای زن و شوهر و یه جا نمی اندازم خیلی سخته براشون برن هتل و سوئیت بگیرن

نه خودم تو خونه کسی این کار و کردم نه اجازه میدم کسی تو خونه من انجام بده

واقعا از شوهر شما هم خجالت نمیکشن؟شر نکن ولی اگه هنوز هستند امشب قبل از خواب بدون هیچ ترس و خجالت و توضیحی و اجازه ایاز اونها رخت خواب براشون ببر تو هال  و برید تو اتاقتون بخوابید.بگو شبا تو هال خوابم نمیبره یهفتس نخوابیدم دیگه نمیکشم باید حتما توی اتاقم بخوابم.گاو که ملاحظه نمیخواد.اگه چیزی هم گفت و پرسید فقط یبار همینو بگو و بیشتر هم توضیح نده.با لحن قاطعانه بگو نه جوری که انگار منتظر تایید و نظر اون هم هستی که اون اجازه جواب نداشته باشه کلا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
واقعا از شوهر شما هم خجالت نمیکشن؟شر نکن ولی اگه هنوز هستند امشب قبل از خواب بدون هیچ ترس و خجالت و ...

کاربر عزیز او مشکلش کنار هم خوابیدن اوناهست نه اینکه اتاقش اشغال کردن یااینکه یک هفته موندن 

خب تازه عروس داماد فرق میکنه .بعد بعضی وقت مرد هانمیتونن خودشون کنترل کنن بعد هم شاید زن وشوهرهایی ا ...

داری از خونه ینفر دیگه صحبت میکنی.هر کس برای خونش قوانین خودشو داره.مهمون قوانین و خواسته هاشو باید بزاره برای خونه خودش یا هتل که اختیار اتاقشو داره. خونه کس دیگه تصمیم گیری با میزبان هست و کسی هم اجازه تحمیل نداره مگر کسی دلی قبول کنه برخلاف خواستش عمل کنه.مردی که حساسه و نمیتونه تحمل کنه  چشمش کور خونه خودش میخوابه یا هزینه میکنه برای خواستش.دیگران نباید برای خواسته کسی هزینه کنند یا حداقل در حد یکی دو شب نه یک هفته.

داری از خونه ینفر دیگه صحبت میکنی.هر کس برای خونش قوانین خودشو داره.مهمون قوانین و خواسته هاشو باید ...

برای بار هزارم میگم میگم اگه جای اسی بدونم روز سوم بیرونشون میکردم ولی جداشون نمیکردم جاشون تو هال مینداختم راحتشون میزاشتم 

گذشته از جای و خواب و اینا، واقعا نباید اینقدر رو بدی، یه هفته چه خبره، امروز با اعضای خونه یه همفکری کنید یه نقشه بکشید تا امشب یا فردا برن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
برای بار هزارم میگم میگم اگه جای اسی بدونم روز سوم بیرونشون میکردم ولی جداشون نمیکردم جاشون تو هال م ...

شما بله گفتید که این کارو میکردید ولی الان خونه ینفر دیگه مهمونن که اون دوست نداره پیش هم بخوابن تو خونش و با هم حموم کنن.درست یا غلطش هم مهم نیست.نظر صاحبخونه مهمه که اینه.

شما بله گفتید که این کارو میکردید ولی الان خونه ینفر دیگه مهمونن که اون دوست نداره پیش هم بخوابن تو ...

بله خونش هست اختیارخودش داره من حرفم چیز دیگه میگم چرا ما زن هستیم چرا اینجوری هستیم چرا حسادت داریم چرا .کلی گفتم .آخه حسادت تااین حد که دوست نداشته باشیم زن وشوهر کنار هم باشن یعنی جدا کردن که بدترین گناه هست ازنظر دینمون ازنظر پیامبرمون

چرا تاپیکای دیگه عقیده دارین دوران عقد برای شناخته نه کنار هم خوابیدن و فلان!!!! 

ولی اینجا عقیده دارین زن و شوهر باید کنار هم بخوابن؟ 

واقعا آدمای عجیبی هستین😂

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
2810