2777
2789
عنوان

اختلاف با همسرم

159 بازدید | 18 پست

۹ماهه که عقد کردم و با همسرم دائما اختلاف دارم اخرین بحثمون چند روز پیش بود که من همسرمو بلاک کردم حالا میخوام شما قضاوت کنید مقصرم منم یا همسرم ؟من توی ۹ماه که عقد بودم هیچ وقت مادرشوهرم زنگ نزده منو دعوت کنه شوهرم میگه ما اینجوری نیستیم منم زیاد نمیرم خونشون اگه هم برم در حد یه چای خوردن فقط یعنی توی این ۹ماه عقد ۴ دفعه من خونشون ناهار بودم حالا اینا بماند ولی همسرم هرهفته به من سر میزنه و یه شب خونمون میمونه من هروقت که میاد برای احترام واقعا از روی علاقه هرکاری براش میکنم که بهش خوش بگذره ولی اون وقتی که من خونشون میرم میگه از مادر من انتظار نداشته باش اون نداره منم اینو قبول کردم تا همین هفته قبل بهم گفت گوشت گرفتم بریم کباب درس کنیم منم گفتم باشه ولی توی راه گفت من سرما خوردم ابگوشت بخوریم بازم گفتم باشه من به خاطرش اصلا ناهار نخوردم گفتم اشکالی نداره ولی فرداش گفت گوشت سرخ کردم کوفته خوردیم کباب درس کردیم منم واقعا ناراحت شدم گفتم چطور برای من سرما خورده بودی کلی یه روزه خوب شدی بحث بالا گرفت و من بلاکش کردم حالا من مقصرم ؟اینم بگم ابگوشتی که پختن اصلا گوشتی داخلش نبود فقط نخود بود با لوبیا من یکماه بود اصلا نرفته بودم بعد رفتن من برای خودشون کباب درس کردن اونم با گوشتی که شوهر خودم خریده بود واقعا من نباید ناراحت بشم ؟بار اولم نبوده بخوام بگم ده مورد دیگه میتونم بگم 

درسته کارشون زشت بود

ولی شما اینو مطرح کنی میگن چقدر شکم پرسته

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای حس میکنم خسیسن شوهرتم خسیسه...

خدا صبرت بده😑😑

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

هروقت رفتین سرخونه زندگیتون و همچین چیزایی از شوهرت دیدی حق داری ناراحت باشی و بلاکش کنی یا اگه موضوعی بود فقط به شوهرت ربط داشت میتونی اینکارو کنی 

اقا اصلا شاید مادرشوهرتون باهاتون حال نمیکنه و از قصده کاراش 

شوهربیچارت چیکار کرده ...

بیاد مستقیم بگه ازت خوشش نمیاد خوبه؟؟؟

شایدم دلیل دیگه ای داشته 

عزیزم این بحث ها خیلی پیش پا افتاده ان ک بخوای اوقات خودت و همسرت رو تلخ کنی 

هر خانواده ای ی مدله ،از قبل باید تحقیق میکردی 

ی خانواده پر رفت و امد و گرمن یکی برعکس باید طرفتو‌ بشناسی 

از طرفی هم خوشحال باش از این موضوع دوری و دوستی 

ی مقدار بی سیاستی روی خودت کار کن

من اصلا ادم مادی نیستم ولی حس میکنم واقعا همسرم اون بهایی که من بده رو نمیده و بارها تکرار شده

میفهمم خیلی درکت میکنم

من اینجوری نه😔ولی یه جور دیگه دقیقا همیشه این حسو از شوهرم میگیرم

هر روز مرگ جلو چشمم میبینم....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

من اصلا ادم مادی نیستم ولی حس میکنم واقعا همسرم اون بهایی که من بده رو نمیده و بارها تکرار شده

نه اشتباه نکن 

نمیتونه ک از اللن ولشون کنه 

همون میاد خونتون توجه هست دیگه 

پسفردا ازدواج کنید ناخداگاه ارتباطش کم میشه 

در مورد مادر شوهرت 

اتفاقا برات توفیق اجباری 

خیلیم خوبه ک اهل مهمونی و اینا نیستن 

خودت راحتتری

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
عزیزم این بحث ها خیلی پیش پا افتاده ان ک بخوای اوقات خودت و همسرت رو تلخ کنی هر خانواده ای ی مدله ،ا ...

چطور با سیاست رفتارکنم فکر کنم هرچیزی رو که لازم باشه من نگفتم که متن طولانی نشه من خیلی وقته توقعمو از خانواده همسرم به صفر رسوندم ولی همسرمم داره شبیه اونا با من رفتار میکنه تو شرایط مالی بدی هستیم پر قسطو بدهی من حتی ۱۰هزارتومن شارژ از همسرم نمیگیرم مخارجم با پدرمه  بعد اون وقت یه ناهارم که منو با پول خودش میخواد مهمون کنه از زیرش در میره و میگه تو حساسب

راستش این بحثاتون یکم بچه گونه ست.زندگی زناشویی خیلی پیچیده تر از این حرفاست.خیلی باید باسیاست و پخته باشی تابتونی زندگی را مدیریت کنی.درضمن به تفاوت های همدیگه احترام بزارید.سعی در تغییر طرف مقابلتون نداشته باشید.زیبایی زندگی به اینه که بتونی همسرتو همینجوری که هست دوست داشته باشید.و اما نکته مهم ماجرا ازهیچ کس هیچ توقعی نداشته باش..و هیچوقت بد خانوادشو بهش نگو که تو آدم بده میشی.....سعی کنید از دوران شیرینتون لذت ببرید و کوفت همددیگه نکنید.بلاک کردن واسه یه آبگوشت به هرکی بگی خندش میگیره

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
راستش این بحثاتون یکم بچه گونه ست.زندگی زناشویی خیلی پیچیده تر از این حرفاست.خیلی باید باسیاست و پخت ...

بحث من غذا نیس اصلا نیس من منظورم اینکه اون احترامو ارزشی که من به همسرم میزارم شده وظیفه ولی از جانب اون اصلا اون احترامو دریافت نمیکنم یک نمونشو گفتم  

چطور با سیاست رفتارکنم فکر کنم هرچیزی رو که لازم باشه من نگفتم که متن طولانی نشه من خیلی وقته توقعمو ...

ببین گلابم از بیخ و بن مشکل داری 

یکی اینکه باید یاد بگیری چجوری راجب هر موضوعی راحت با شوهرت حرف بزنی ک داستان نشه

یکی اینکه باید یاد بگیری سیاست رفتاری ب خرج بدی ک بهت بها بده و مرکز توجهش باشی 

یکی دیگه هم باید یاد بگیری چجوری پول بگیری 

و ….

اینا همشون نیاز ب چند ساعت اموزش دارن ،فقط گفتم ک بدونی روی چ قسمت هایی باید کار کنی 

من ی مدت روی تاپیکم ک اموزش سیاست زنونه بود کار کردم استقبالی نشد انگار ترجیحشون اینه دعوا کنن تا زندگیشونو درست کنن 

منم ادامه ندادم 

2810