2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5300 بازدید | 235 پست
خدا تا اینجا خودش برات سرنوشتت رو چیده پس خیالت تخت از اینجا به بعد کلی هواتو داره شاید یه جاهایی به ...

خیلی ممنونم امیدوارم همینطور ک میگین بشه😢❤️

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
ممنونم از دلگرمیتون❤️ دیگع فکر سقط ندارم دارم کنار میام فردا میخام برم سونو ببینم چند وقتمه😢شوهرمم ...

خواهر گلم من و تو فاصله سنی کمی داریم من هم تو این چند سال به خاطر جوونیم کلی تصمیم عجله ای میگیرم ولی بعدا کلی پشیمون میشم و یا وقتی میبینم تصمیمم اجرا نکردم یه نفس راحت میکشم میگم خدا رو شکر که تصمیم عجولانه نگرفتم 

آیلین جان هیچ چیزی توی این دنیا غیر قابل حل نیست خدا همیشه کنارمونه وقتی تو رو لایق مادری دیده امانتیش رو دوباره  بهت داده پس بدون خدا چقدر دوست داره و از اینجا به بعد هم همراهته دلت قرص باشه درس و کار و پیشرفت تا هر زمانی بخوای اتفاق میفته الان برای بچه هات و شوهرت مادری و همسری کن و شوق و ذوق ب زندگیت بیار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم امیدوارم همینطور ک میگین بشه😢❤️

مطمئن باش توکل کن به خدا ببین چطور هر راه سختی رو برات آسون میکنه و شکر خدا رو به جا بیار که دومی رو بهت داده من هم بچه دومم یهویی شد ولی الان نفس من و باباشه که همیشه به همه میگم که دومی چقدر زندگیم رو تغییر داده و با وجودش امید به زندگیم بخشیده انشاالله هر کی دلش بچه بخواد خدا دامنشو سبز کنه

خواهر گلم من و تو فاصله سنی کمی داریم من هم تو این چند سال به خاطر جوونیم کلی تصمیم عجله ای میگیرم و ...

ممنونم مهربون دلگرمم کردی❤️😢

2805
مطمئن باش توکل کن به خدا ببین چطور هر راه سختی رو برات آسون میکنه و شکر خدا رو به جا بیار که دومی رو ...

انشالله

بعد بچه دوم رابطه و صمیمیتتون با همسرتون کمتر نشد؟توجه اون به شما چطور؟

شیر میدادی بعد قرصم میخوردی

نمیدونی تو دوران شیر دهی تاثیر قرص خیلی کمه

بعدم نگو ک ال دی میخوردی

قرص دوران شیردهی باید میخوردی

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
باورت میشه حتی نه ویار داشتم نه هیچ کدوم از علائم حاملگیو تازه از حرکاتش و ورم کردن شکمم متوجه شدم ت ...

عزیزم بمیرم برای بچه

چقد اروم و صبوره از همین الان مشخصه

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
شیر میدادی بعد قرصم میخوردینمیدونی تو دوران شیر دهی تاثیر قرص خیلی کمهبعدم نگو ک ال دی میخوردیقرص دو ...

من اطلاع کافی نداشتم تو نینی سایت خیلیا گفتن ال دی میخوردن تو شیردهی منم رو همون حساب دیگه تحقیقی نکردم😢

من اطلاع کافی نداشتم تو نینی سایت خیلیا گفتن ال دی میخوردن تو شیردهی منم رو همون حساب دیگه تحقیقی نک ...

حالا یادت باشه برای بعد 

قرص ال دی رو شیرت تاثیر میذاره برای بچه بده

قرص جلوگیری دوران شیردهی فرق داره

ک اونم ریسک بارداری توش زیاده

از کان استفاده کن برای دوران شیردهی بعدی

حالا یادت باشه برای بعد قرص ال دی رو شیرت تاثیر میذاره برای بچه بدهقرص جلوگیری دوران شیردهی فرق داره ...

شوهرم کاندوم استفاده نمیکنه وگرنه یمدت هم جلوگیریمون اون بود منم مجبور شدم قرص بخورم

شوهرم کاندوم استفاده نمیکنه وگرنه یمدت هم جلوگیریمون اون بود منم مجبور شدم قرص بخورم

عزیزم چقد بد 

منم تو دوران شیر دهی باردار شدم.ناخواسته سقطش کردم

چون شرایطم خیلی بد بود

من تاباردار شدم فهمیدم ولی مال شما روح داره گناهه

عزیزم چقد بد منم تو دوران شیر دهی باردار شدم.ناخواسته سقطش کردمچون شرایطم خیلی بد بودمن تاباردار شدم ...

اره منم به همین خاطر نمیخام سقط کنم مشکلم اینه ک نمیتونم کنار بیام با این قضیه هنوز خستگی زایمان قبلی تو تنمه😢

به نظرم سقط گناهه در هر شرایطی 

اون هدیه خداست.  چجوری بعد دیدن لگد هاش دلت میاد بگی سقط مادر شدن دنیای دیگه ایی 

انشالله پر روزی باشه براتون 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه همسرم اونجوری که باید نبود برام سره مسائلی خیلی اذیتم کرد گاهی دلم برای دخترم میسوزه دنیا رو ندیده پدرش باهاش بد تا کرده ولی به خدا امید دارم که بعد دیدن چهرش مهرش به دلش بشینه    خودم تنهایی با دخترم حرف میزنم از باباش تعریف میکنم و قصه میگم که بدونه من و داره تا زنده ام نمی زارم آب تو دلش تکون بخوره عین مادر خودم که هم برام پدر بود هم مادر تا اینجا خیلی سختی کشیدم تمام سنوگرافی ها و آزمایش هام و با همراه همیشگیم #مادرم رفتم همسرم پیشم نبود چون خودش رغبتی نشون نمی‌داد     دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️

من اگه روزی با شرایطی که الان دارم اولیو باردار شم میندازمش

خودخواهم نیستم، برعکس مسئولیت پذیرم و دلم نمیخواد به اشتباه یه ادمو تو این زندگی حروم کنم

حالا این تصمیم منه

عقیده هرکی ممکنه فرق کنه

ولی لطفا کاریو انجام بده که منطق و عقلت میگه

موفق باشی🩵

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
2810