2777
2789
عنوان

تو دو راهیه بدی گیر کردم نه میتونم سقط کنم نه نگهش دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 237 پست
حتی قبول شمم نمیتونم با دوتا بچه کوچیک برم دانشگاه وگرنه میدونم میتونم قبول شم سر بچم تازع زایمان کر ...

عزیزممم چه کثافتی بوده 

حالا تو بخون بقیش و خدا درست میکنه 

منم امسال کنکور دارم 

بچه ها رو موقع دانشگاه میزاری پیش مامانت اینا 

آدمی که بخواد بخونه نصف شبم که همه خوابن میخونه

عزیز درست حرفت درست ولی الان نمیشه سقطش کرد منم از بودنم پشیمونمولی اینکه یهویی امد با اونکی بزور بی ...

امیدوارم توهم زودتر به خواسته خودت برسی من نگفتم سقطش کن کلا با سقط کردن بچه مخالفم به دلایلی ولی خب منم به زور نیومدم اتفاقا مامان منم مریض بود و سنشم خیلی زیاد بود که منو اورد منم یهویی اومدم ولی من الان از همه چی محرومم بخاطر شرایطی که خانوادم دارن فقط میخواستم بگم شرایط رو هم در نظر بگیرن 

در هر صورت نظر من اهمیتی نداره تصمیم نهایی با خودشونه 

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزممم چه کثافتی بوده حالا تو بخون بقیش و خدا درست میکنه منم امسال کنکور دارم بچه ها رو موقع دانشگا ...

من مشکلی برا خوندن ندارم من کل سال دوازدهمم پسرمو باردار بودم تا نهاییا میرفتم مدرسه و فقط شبا میتونستم درس بخونم چون خونه مادرشوهرم زندگی میکردم 

الان مشکلم اینه که کسی نیس نگهشون داره برم دانشگاه مادرمم شهر دیگس

امیدوارم موفق شی عزیزم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
اره مجبورم نگهش دارم فقط دلم به حال خودم میسوزه این وسط

دلسوزی نداره دخترم فکر کن که خداوند این لیاقت رو در تو دیده که این بچه رو بهت داده  در حالی که بعضی ها التماس میکنم و نمیشه 

در رابطه با شرایط شما بگم که سالها قبل خواهرم مثل شما بود البته ایشون فرزند سومشون رو ناخواسته بار دار شدن و هنوز این بچه شیر خور بود چهارمی رو فهمیدن که بار دار هستن یعنی به فاصله کمتر از یک و نیم سال دو فرزند پسر به دنیا اومدن البته سختی های خودش رو هم داشت الان اولی پسر ناخواسته دکترای عمران دارن و دومی دانشجوی دکترای فلسفه و هرکومشون هم صاحب یه پسر هستند و الحمد لله در خدمت مادر

2805
دلسوزی نداره دخترم فکر کن که خداوند این لیاقت رو در تو دیده که این بچه رو بهت داده در حالی که بعضی ...

درسته ممنونم ازتون 

امیدوارم توهم زودتر به خواسته خودت برسی من نگفتم سقطش کن کلا با سقط کردن بچه مخالفم به دلایلی ولی خب ...

درسته مرسی عزیز 

ایشالله 

دقیقا میدونم چقدر درد کشیدی کلا زندگی کردن سخت شده 

ایشالله تو هم به خواسته هات و ارزوهات برسی عزیز

از چه نظر؟😢

چون بعضی ها خودشون نمیخوان سقط کنن شوهرشون مخالف بچه هست بعد همین میشه دعوا و درگیری 

یه قسمت از برنامه ی زندگی پس از زندگی هست یه نفر بچه اش را سقط کرده ببینید چقدر پشیمان هست واقعا اگر بقیه دخالت میکنن یه مدت دیگه صبر کنید تا بچه بزگتر بشه نتونن بگن سقطش کن 

میدونم بخدا همه اینا رو میدونم دستم به سقط نمیره ولی دلم بحال خودم میسوزه چقدر آرزو و برنامه داشتم ب ...

خواهر گلم تو الان مادر دو تا بچه هستی بچه اولت رو تصور کن ببین حاظر بودی بری سمت آرزوهات ولی خدای نکرده نداشته باشیش؟  الان این دومی خدا خواسته که بیاد قطعا خدا بهترین تو رو میخواد ناشکری نکن واسه شوهرت  هم میتونی مشاوره بری و یا خودت شوهرتو وابسته  خودت و بچه ها کنی که اون هم سیاست داره که میتونی کلی مطلب و کتاب راجبش بخونی  الان این بچه قلب داره و داره تو شکمت تکون میخوره فردا وقتی به دنیا بیاد بزرگتر شدنشون و خنده هاشون رو با هم ببینی دیگه شاگرد اول به ذهنت نمیاد تمام آرزوهات خوشبختی بچه هات میشه بعد هم تو هنوز خیلی جوانی  میتونی بچت که به دنیا اومد و یکم بزرگ شد به تمام اهدافت برسی 

من خودم رشته تجربی معدل بیست بودم تا سال آخر اما الان بچه هام تموم زندگیمن تو هم الان سنت کمه چند سال دیگه این تاپیک رو دیدی میگی چه کار خوبی کردم بچم رو نگه داشتم  

خواهر گلم تو الان مادر دو تا بچه هستی بچه اولت رو تصور کن ببین حاظر بودی بری سمت آرزوهات ولی خدای نک ...

ممنونم از دلگرمیتون❤️ دیگع فکر سقط ندارم دارم کنار میام 

فردا میخام برم سونو ببینم چند وقتمه😢

شوهرمم تقریبا اوکی اش کردم یجورایی 

امیدوارم خدا کمکم کنه فقط

از نظر اینکه مسئولیتش در قبال همسر و بچه ها بیشتر میشه و دلش بیشتر قرص میشه

درست میگین اینم هست

ممنونم از دلگرمیتون❤️ دیگع فکر سقط ندارم دارم کنار میام فردا میخام برم سونو ببینم چند وقتمه😢شوهرمم ...

خدا تا اینجا خودش برات سرنوشتت رو چیده پس خیالت تخت از اینجا به بعد کلی هواتو داره شاید یه جاهایی به تنگ بیای ولی میگذره و آخرش به خودت افتخار میکنی و شاد میشی 

2810