2777
2789
عنوان

شوهر از کجا پیدا کنم ❓ تورو خدا بگید باید به فکر باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 59 پست
اینقدر که خونه میگی برات مهمه، فکر ککم خودش مهم نیست. نکنه میخوای با یکی ازدواج کنی که فقط ازدواج کر ...

می‌خوام از این خونه برم نه من همچین آدمی نیستم ک چیزیو از چنگ کسی دربیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها اوکی خوبه که معیارات

آره 

ولی هنوز سنم خیلیییی کمه

اصلا به فکر پسر و ازدواج و ... نیستم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
چن سالته

۱۶ سالمه 

شما چند سالتونه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
من حالم خوب نیست خیلی جدی گفتم

بابا بی خیال هنوز ۲۲ سالته

می‌خوام از این خونه برم نه من همچین آدمی نیستم ک چیزیو از چنگ کسی دربیارم

همین که هدفت اینه که از این خونه بری، چند سال دیگه که نه، چند ماه دیگه هدفت این میشه که از اون خونه بری. 

همین که میگی ۲۲ سالمه، یعنی درکت از زندگی کمه. خونه پدر هر چی که باشه، دو دستی بچسب. 

اونی که ازش خونه میخوای، ازت میپرسه خودت چی داری. بعدا میزارتت پشت در همون خونه!

پس قدر اینجا که هستی رو بدون. با ۲۲ سال سن، آدم جایی نمیره

درسته ادم سنش ب بیست میرسه کم کم حس تنهایی پیدا می‌کنه شما هنوز ۱۶سالته این حرفو میزنی

نمیدونم والا

همین که هدفت اینه که از این خونه بری، چند سال دیگه که نه، چند ماه دیگه هدفت این میشه که از اون خونه ...

کدوم خونه. پدرم داره خواهر عوضیم اتاقمو میگیره مطب کنه دیگ جایی ندارم برای موندن اومدنش به کنار حالم ازش بهم میخوره اگر بدونی چه بلاهایی سرم آورده خون گریه می‌کنی برام

کوچولیااا 😂ولی آفرین درک و شعورت با توجه به سنت خوبه

گفتم که سنم کمه😁

شما چند سالتونه