2777
2789
عنوان

شوهر از کجا پیدا کنم ❓ تورو خدا بگید باید به فکر باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان پشیمون نیستی ؟ رابطت رو بقیه ابعاد زندگیت تاثیر منفی نذاشت ؟ مثلا اینکه درستو‌نخونی دنبال شغل ن ...

ما چند روزه عروسی کردیم ۲۱ سالمه نه اصلا خانوادم خیلی همسرمو دوست دارن خودم قصد ادامه تحصیل نداشتم مدرک لاین های آرایشگری رو دارم و در آینده میخوام به سالن زیبایی بزنم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اینقدر که خونه میگی برات مهمه، فکر ککم خودش مهم نیست. نکنه میخوای با یکی ازدواج کنی که فقط ازدواج کرده باشی و بتونی خونه رو از چنگش در بیاری. اینقدر که تو هل شدی، حتما گیرت میاد. 

الآن ۳۰، سن بالا حساب میشه؟ 

مشخصه عقلت هنوز رشد نکرده

بستگی داره تعریف شما از پسر خوب چی باشه

پسری که هرروز با این دختر و اون دختر نباشه 

چون خودم تا حالا با هیچ پسری نبودم انتظار دارم که همسر آیندم مثل خودم باشه 

اهل دود و دم نباشه حالا یه سیگار و قلیان عب نداره ولی مشروب و ‌... اصلا 

دوست اجتماعی دختر نداشته باشه 

خانواده دار باشه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم