2777
2789
عنوان

تاپیک راز خوندین⁉️چرا دنیا انقدر لجن شده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5682 بازدید | 243 پست
این موقعیت تصور کنیه خانم به شوهرش خیانت میکنهبا دوست پسرش رفتن بیرونکه اونجا خانم تصادف میکنه میمیر ...

خدا حق الله و میبخشه اما حق الناس و نمیبخشه چون اصلا با خدا نیست این قضیه ، اگر در حق کسی بدی کنی باید ازش دلجویی کنی ، حتی اگر توبه هم کنی تا وقتی جبران نکنی گناهان هست و باید مجازات شی

این افراد فقط از اسلام اسمشو شنیدن

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بچه ها من ن اونجا حرفی زدم تو اون تاپیک ن رازی دارم ولی میشه اینقد قضاوت نکنید میشه اینقد درمورد هر ...

تو دیگه چی میگی این وسط،مگه میشه فقط به خودش ربط داشته باشه عقلم چیزه خوبیه که تو نداری

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با همش موافقم غیر آخرشجز خودکشی نشنیدم گناهی بخشیده نشهاونم چون فرصت توبه نمیمونهکه باز هم حاکم خداس ...

این موقعیت تصور کن ببین فرصتی بوده یا نه

یه خانم به شوهرش خیانت میکنه

با دوست پسرش رفتن بیرون

که اونجا خانم تصادف میکنه میمیره

کی توبه کرده همون لحظه که فرشته مرگ اومده

وقتی با دوست پسرش بیرونه!!!! چه توبه ای کرده دقیقا

2805
این موقعیت تصور کنیه خانم به شوهرش خیانت میکنهبا دوست پسرش رفتن بیرونکه اونجا خانم تصادف میکنه میمیر ...

هیشکی یه خانمی بود از همون کاربر دفاع میکرد میگفت شاید توبه کرده اگر توبه کرده بود که خیلی شیک و مجلسی نمی‌گفت عاشق شدم وگرنه توبه ای تو این یک مورد کارساز نیست

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
قدیما میگفتن تا مرد هرزه نباشه زن هرزه ای هم نیست ولی متاسفانه الان برعکس شده این جمله یه عده قشنگ خ ...

دقیقاً...

اینا مشکل از ننشونه تقصیر خودشون نیست که حرا...مزاده شدن

نون خور حلال هیچوقت انقد بی وجود و پست تر از هر حیونی نمیشه مگه این که نون حرام هارشون کرده باشه چه زن چه مرد 

فقط ای کاش یه مجازاتی بود  برای اون زن ها و مرد های خیانت کار 🥲

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

این موقعیت تصور کن ببین فرصتی بوده یا نهیه خانم به شوهرش خیانت میکنهبا دوست پسرش رفتن بیرونکه اونجا ...

متوجه منظورم  تشدی

بگذریم

درباره هرزگی حرف نزدم

خیلی عصبانی هستی

ولش کن

بخودت آرامش بده

بچه ها من ن اونجا حرفی زدم تو اون تاپیک ن رازی دارم ولی میشه اینقد قضاوت نکنید میشه اینقد درمورد هر ...

میگی هر کس هر کار میکنه به خودش ربط داره

حداقل به جملت عمل کن

ربط حرفای ما به شما چیه

میگی درباره نظر و رفتار دیگران نظر ندین

نظر و رفتار ما هم به شما مربوط نیست

کاش یه چیزی میگی قبلش خودت عمل کنی

زشته

با همش موافقم غیر آخرشجز خودکشی نشنیدم گناهی بخشیده نشهاونم چون فرصت توبه نمیمونهکه باز هم حاکم خداس ...

بزرگترین گناه نا امیدی از خداست ، فقط اینو گفتم که بدونید ، چون خودکشی در راستای نا امید از خداست گناهه ، در هر حالتی حتی اگر زنده باشی و از خدا نا امید شی گناه کبیره هست

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

توی همه موارد میبخشه به جز حق الناس اگر همسر اون آقا ببخش ایشون هم بخشیده میشه در غیر این صورت خیر خودکشی بحثش فرق میکنه

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
دقیقا چهار تا کلمه یادگرفتن مثل طوطی تکرار میکنن و این دین و ایمان هم فقط به نفع خودشون باشه خوب باش ...

کارما رو از همه بیشتر میگن که خدا سرت میاره 

آخه من خیانت کار هم بشم بازم این خیانت نیست که ازش زشتیش کم میشه این منم که ذاتم زشت میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
میگی هر کس هر کار میکنه به خودش ربط دارهحداقل به جملت عمل کنربط حرفای ما به شما چیهمیگی درباره نظر و ...

تازه اومده طرز حرف زدن منو زیر سوال میبره با اون افکارش

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

2810