بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهتر چوت خیلیاش دروغن از جمله یکی از همین پربازدیدی امروز
کدوم دروغه الان🫤
منم عنوان رو میبینم فقط بعدم خیلی وقتا هیچ به بخش پر بازدیدا نمیرم که بخونم یعنی اصن حواسم نیست و صفحه رو نمیکشم پایین 😂چون واقعا یه چیزایی میبینم حالم بد میشه ذهنم درگیر میشه دروغ هم باشه که واقعا زشته
اومد توهین میکرد اینایی که میکفتن طرف خراب نیس میگف لیاقتشان خیانته و....
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
آخه دین و ایمان شون منو کشته وقنی زنش حلال نکنه به چه دردی میخوره هر چند توبه ای که از سر ترس از مرگ ...
دقیقا چهار تا کلمه یادگرفتن مثل طوطی تکرار میکنن و این دین و ایمان هم فقط به نفع خودشون باشه خوب باشه همون دین کی از خیانت دفاع کرده؟ یه چیزی هم یادگرفتن قضاوت نکنین ، دل نشکنین ، شاید توبه کرده یا فلان امام فرموده اگر فلانی رو در حال خیانت دیدی و ... کاش به جای حرفهای کلیشه ای چهارتا کتاب هم میخوندن که این چیزها با توبه بخشیده نمیشه
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍