2777
2789
عنوان

تاپیک راز خوندین⁉️چرا دنیا انقدر لجن شده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 5683 بازدید | 243 پست

دیروز رفته بودم مغازه دختره شاگرد مغازه انقد با عشوه کثیفی صاحب مغازه که مرد سن بالایی را به حرف گرفته بود هی کش میاورد احمددددد آقا از این چایی نخرین من خوب دوست ندارم سرم درد میکنه وای احمدآقا چندش بود انقد برا مرد ادا درآورد تا مرد گفت باش الان میگم وحید بره چایی دیگه برات بخر بعد دختر پرید بالا گفت وای ممنونم مهربون🤐منظورم چقد وقیح شدن یک عده 

میگی هر کس هر کار میکنه به خودش ربط دارهحداقل به جملت عمل کنربط حرفای ما به شما چیهمیگی درباره نظر و ...

تو این تاپیک تک تکتون خیلی سمی هستید 

پس ترک میکنم اینجا رو

چون قصد تعلیق شدن ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه منظورم تشدیبگذریمدرباره هرزگی حرف نزدمخیلی عصبانی هستیولش کنبخودت آرامش بده

نه میدونم چی میگی متوجه شدم

ولی میگم هر جایی نمیشه گفت توبه

خب توی موقعیتی که فرصتی وجود نداره چطوری میشه گفت توبه

دقیقاً...اینا مشکل از ننشونه تقصیر خودشون نیست که حرا...مزاده شدننون خور حلال هیچوقت انقد بی وجود و ...

متاسفانه عادی سازی های زیرپوستی هم تو این چند سال شده و الان با این خانما یه جورایی رفتار میشه تو جامعه واقعی  و مجازی که حس پرنسس بودن و مهم بودن گرفتن ولی مجازات و ترس جواب نیست آدم باید ذاتش درست باشه وگرنه اینجوری تو خفا کثافط کاری میکردم اون وقت

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2805

توبه فقط گفتن چند تا کلمه نیست عزیزان،باید از کسی هم که در حقش بدی کردی حلالیت بخوای و جبران کنی.والا همه میرن ف حشا و هزار تا کار دیگه میکنن بعد که دیگه دیدن اوضاع بده دو تاکلمه میگن که توبه کردیم .نه دیگه توبه یه جور دیگه هست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بزرگترین گناه نا امیدی از خداست ، فقط اینو گفتم که بدونید ، چون خودکشی در راستای نا امید از خداست گن ...

نمیدونم

ناامیدی هم ممکنه روزی به بزرگترین امیدواری بخدا تبدیل شه

چون بحث مفصلیه ترجیح میدم  دیگه چیزی نگم

کارما رو از همه بیشتر میگن که خدا سرت میاره آخه من خیانت کار هم بشم بازم این خیانت نیست که ازش زشتیش ...

دقیقا ... چقدر امضات قشنگه

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
همون تا یک کاربر نفیسه چت فیک گذاشته البته اون کارشه اکترا تاپیک فیک میذاره و متاسفانه بعضیا باور می ...

اع فیک بود 😐اعصابم خورد شدااا

البته چتش معلوم بود فیکه...🤦🏼‍♀️لو رفت 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

تو این تاپیک تک تکتون خیلی سمی هستید پس ترک میکنم اینجا روچون قصد تعلیق شدن ندارم

آها چون از هرزگی اون زن و خونه خراب کردن و گند زدن به یه زندگی دیگه حمایت نمی‌کنیم، شدیم سمی ؟

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
تو این تاپیک تک تکتون خیلی سمی هستید پس ترک میکنم اینجا روچون قصد تعلیق شدن ندارم

درم پشت سرت ببند سوز سرد میاد

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

آها چون از هرزگی اون زن و خونه خراب کردن و گند زدن به یه زندگی دیگه حمایت نمی‌کنیم، شدیم سمی ؟

ن من ی حرف عادی زدم ی خانوم بی ادب بمن حمله کرد ک تو عقل نداری 

جدا از اینجور آدما میترسم 

معلومه ک منم مخالف خیانتم

2810