2777
2789
عنوان

بارداری و سختی آن

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 44 پست

منم باردارم معلم کلاس اولم هستم واقعااا معلم اول بودن سخته ولی خب  خانواده هامونم پیشمون نیستن ما تو شهر غریب هستیم خودم و همسرم دوتایی همسرم بهم کمک می کنه

او قند روزهای تلخ من است 

کارای خونه رو بذار همسرت انجام بده 

آخر هفته هم نیروی کمکی بگیر برای تمیز کاری اساسی 

همون سر کار مبری برای تو کافی هست بیشتر از این نباید خسته بشی وقتی بارداری 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یک ماه که به جایی نخورده اگه مشکلی ندارید مطمئن باشید تا ماه دیگه مامان میشید فقط اصلا استرس ن ...

الهی شکر 😍😍 

نامدار باشههه

آخه خیلیا به من میگن که آره تو تنبلی داری ولی همش بهشون میگم که اونی که تنبلی داره دیر به دیر پریود می‌شه نه اونی که تو یه ماه دو بار میشه اونم به فاصله ۱۲ روز حالا اگه ممکنه ممنون میشم تجربیاتتو برام بزاری

2805
عزیزم واقعا سختهاز همسرت بخواه تو کار خونه کمکت کنهخواب کافی داشته باش و مدام نخود و کشمش بخور که جو ...

نخود کجاش جون  داره     مویز خرما    پسته   بادوم  برا زن باردار  عالیه 

الهی شکر 😍😍 نامدار باشهههآخه خیلیا به من میگن که آره تو تنبلی داری ولی همش بهشون میگم که اونی که ت ...

عزیزم ی آزمایش بده چون زود ب زود هم از نشانه های تنبلی هست من خودم داشتم اینطور میشدم

منم باردارم معلم کلاس اولم هستم واقعااا معلم اول بودن سخته ولی خب خانواده هامونم پیشمون نیستن ما تو ...

چند ماهه بارداری؟؟ سخت نیست برات،همسرم من کمک میکنه ولی خب باز من

الهی شکر 😍😍 نامدار باشهههآخه خیلیا به من میگن که آره تو تنبلی داری ولی همش بهشون میگم که اونی که ت ...

خیلی ممنون عزیزم

انشاالله به زودی دامن شما هم سبز بشه من خودم حال چشم انتظارا را خیلی میفهم ودرک میکنم چون خودمم تجربه داشتم ودعای سرنمازمم همیشه همینه .

چشم عزیزم الان مینویسیم شاید بدرد یکی بخوره

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

ولی ذهنتو درگیر نکن استرس خودش خیلی تاثیر داره بسپار بخدا اگه آزمایش وسونو دادی همه چی اوکیه البته شش ماه اقدام کن اگه خدای نکرده نشد بررسی پزشکی باید انجام بشه

چند ماهه بارداری؟؟ سخت نیست برات،همسرم من کمک میکنه ولی خب باز من

من تازه هشت هفته ام فردا می‌خوام برم برای سونوی قلب ولی چند روز اینقدر ضعف داشتم یا تهوع دارم یا بیحالم

او قند روزهای تلخ من است 
خیلی ممنون عزیزمانشاالله به زودی دامن شما هم سبز بشه من خودم حال چشم انتظارا را خیلی میفهم ودرک میکن ...

الهی دورت بگردم من ممنونم ازت برات ۱۰ تا صلوات فرستادم که به خواسته‌های قلبیت برسی

ولی ذهنتو درگیر نکن استرس خودش خیلی تاثیر داره بسپار بخدا اگه آزمایش وسونو دادی همه چی اوکیه البته ش ...

همین الانم طبق محاسبات خودم پریودی عقب افتاده انشالله که پریود نشم باردار باشم🤣❤️

همین الانم طبق محاسبات خودم پریودی عقب افتاده انشالله که پریود نشم باردار باشم🤣❤️

خدا بزرگه منم تو شرایط شمام دیگ واقعا مغزم هنگ کرده این ماه پریود شم می‌خوام برم دکتر قرص تحریک تخمک گذاری شروع کنه برام

2810