من تازه ازدواج کردم و ناخواسته باردار شدم،سرکار میرم،خیلی برام سخته هم برم بیرون کار کنم ،هم به کار خونه برسم،خانواده شوهرمم کلا هیچی بود و نبودشون یکی،حال آدمو نمی پرسن،موندم چطور مدیریت کنم همه چیز ،اونم تو شهر غریب
منم باردارم معلم کلاس اولم هستم واقعااا معلم اول بودن سخته ولی خب خانواده هامونم پیشمون نیستن ما تو شهر غریب هستیم خودم و همسرم دوتایی همسرم بهم کمک می کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم یک ماه که به جایی نخورده اگه مشکلی ندارید مطمئن باشید تا ماه دیگه مامان میشید فقط اصلا استرس ن ...
الهی شکر 😍😍
نامدار باشههه
آخه خیلیا به من میگن که آره تو تنبلی داری ولی همش بهشون میگم که اونی که تنبلی داره دیر به دیر پریود میشه نه اونی که تو یه ماه دو بار میشه اونم به فاصله ۱۲ روز حالا اگه ممکنه ممنون میشم تجربیاتتو برام بزاری
الهی شکر 😍😍 نامدار باشهههآخه خیلیا به من میگن که آره تو تنبلی داری ولی همش بهشون میگم که اونی که ت ...
ولی ذهنتو درگیر نکن استرس خودش خیلی تاثیر داره بسپار بخدا اگه آزمایش وسونو دادی همه چی اوکیه البته شش ماه اقدام کن اگه خدای نکرده نشد بررسی پزشکی باید انجام بشه