2777
2789
عنوان

بارداری و سختی آن

240 بازدید | 44 پست

من تازه ازدواج کردم و ناخواسته باردار شدم،سرکار میرم،خیلی برام سخته هم برم بیرون کار کنم ،هم به کار خونه برسم،خانواده شوهرمم کلا هیچی بود و نبودشون یکی،حال آدمو نمی پرسن،موندم چطور مدیریت کنم همه چیز ،اونم تو شهر غریب

کاش منم باردار بودم با تموم سختی هاش🥲

چند وقته اقدامی

مشکلتون چیه

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به نظرم کمک گرفتن از خانواده در بارداری فقط برای خانمهایی هست که بارداری پر خطر دارن و دکتر استراحت مطلق تجویز کرده 

اگر بارداری شما نرماله و مشکل خاصی نداری برای قوت قلب دادن به خودت به میلیونها زنی فکر کن که علاوه بر اشتغال و کار خونه، بارداری دوم یا سومشونه و یه بچه دیگه دارن که ملاحظه بارداری و کمک دیگرانی براش وجود نداره 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بارداری سخته ولی وقتی بچه میاد تازه میفهمی سختی یعنی چی؟؟

از الان خودت رو ضعیف نگیر . به خودت برس و کارهایی که خستگی بیشتری دارن مثل جارو کشیدن و تمیزکاری رو بزار برای شوهرت. اگر همکاری نکرد شما هم انجام نده. یا کمتر ش کن

ولی از خانواده همسرت اصلا و ابدا انتظار کمک نداشته باش

چون حتی اگه به میل خودشون بیان کمک، بعدها به منت و توقعاتش نمیرزه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

به نظرم کمک گرفتن از خانواده در بارداری فقط برای خانمهایی هست که بارداری پر خطر دارن و دکتر استراحت ...

دقیقا من الان هشت ماهمه یبارم از مادر و خواهرم کمک نخواستم کارای خونه و روزمره رو خودم انجام دادم شوهرمم صب میره شب میاد یبار تاحالا طرف شسته و جارو کشیده الان کل کابینتهای اشپزخونه رو خودم ریختم تمیز کردم کم کم کارامو انجام میدم اذیت نشم

عزیزم واقعا سختهاز همسرت بخواه تو کار خونه کمکت کنهخواب کافی داشته باش و مدام نخود و کشمش بخور که جو ...

نخودنفاخ نیست؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مشکلم عجول بودنمه ماهه اول اقدامم 🥲زودتر از موعدم پری میشم اضافه وزن ندارم

عزیزم یک ماه که به جایی نخورده اگه مشکلی ندارید مطمئن باشید تا ماه دیگه مامان میشید 

فقط اصلا استرس نداشته باشید وبی خیال باشید چون استرس خودش عامل این هست 

من فکر کردم تنبلی تخمدان دارید گفتم تجربه خودمو براتون بنویسیم شاید بدردتون بخوره چون خودم خیلی سر این مسله استرس وناراحتی کشیدم ولی الان اگه خدا بخواد باردارم الان

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
2810